[q]
(12) 

Eve yorum yapalım v2

mg3929 #1400508
Şu ev hoşuma gitti ama hiç anlamıyorum bu işlerden :( sizce iş görür mü? Yer, evin kendisi, fiyat falan?

2+1 yeni bina sahibinden 63m2
İlan No: 767021417
www.sahibinden.com

 

dün attığın eve küçük demiştim. bu ondan da küçük. yani yatak odasında ilerleyebilmek için uçmak gerekiyor. tek kişi isen tamam da aile evi olmak için oldukça küçük.

elorelia

Tekim, aile olmama minimum 7 yıl var

mg3929

Bu evin değerinin 350 bin olduğunu sanmıyorum. Aynı fiyata daha merkezi bir yerde ev satın alabilirsiniz. :(

GoodMorningTeacher

bulundugu yere bir gidin bakin, mahalle nasil oluyor geceleri mesela. ev turkiye sartlari icin bence asiri ufak, hele hele nasil oluyor da 2+1 bu m2de dusundurucu. evi gidip bir gorun bazen yamuk yumuk ufak odalar oldugu icin daha asagi fiyatlar olabiliyor. bir de iskani var mi tapuda kat irtifaki mi gibi bilgileri de ogrenmelisiniz. evin kendisi mi yeni yoksa sadece ici disi mi yenilendi bunlari da ogrenmek lazim.

azeroth

Yeni olduğu belli ama ev küçük. bu metrekareye 1+1 ev yapsan bile küçük olacakken, adamlar 2+1 yapmış.
Ayrıca semt durumu var bir de. Esatpaşa, örnek falan oralar çok iç açıcı muhitler değil.

cay koy geliyorum

300'den fazla etmez.

a darkness coming

hem ev küçük hem muhit kötü hem de gereksiz pahalı. başka ev bak kardeşim

(.)

Aynı eve 85 m2 yazacak binlerce emlakcı/satıcı var memlekette, adam dürüst adammış.

Ortalama 200-220 m2 arsaya yapılmış çift daireli bina, tek daire yapsan kimseye satamazsın mecbur kutu gibi 2 daire yapılıyor.

Fiyat için emsallere bakmak lazım, gidip yerinde görün ama çok da ucuz değil sanki.

John Bloor

57 metrekare 2+1 mi olur? Her bir odaya bir kisi mi sigiyor?

balpolen

Muhit de fiyat da fena değil bence. Çok yüksek beklentileriniz olmasın ama güvenlik gibi riskler olmayacak bir muhit. Gece eve hırsız girer bilemem. Iti kopugu olmaz anlamında söyledim. Kira vermekten iyidir. Küçük ev her türlü satılır. Biraz pazarlıkla alınabilir bence.

allah yazdiysa bozsun

Muhit kötü 250 den 1 lira fazla verme

global pandemic

istanbulu bilmiyorum. konumunu da dolayısıyla. ama ilk gösterdiğin ev daha sempatik gelmişti bana.

unabomber
1

mobil görünümden çık