[q]
(6) 

Roma tavsiyesi

dunal #1400321
Merhaba arkadaşlar,
Roma'da kış vakti gezebilecek yaklaşık 4 günüm olacak. Herhangi bir konuda, özellikle hangi bölgede kalınıp kalınamayacağı, nerelere gidilebileceği ve ulaşım imkanları konusunda tavsiyelere açığım. Araştırma yapma fırsatı bulamadım, bu yüzden temel konuları bildiğimi varsaymayın.
Teşekkürler.


 

pompi'de tiramisu, ai tre scalini'de lazanya ye.

Bruce

Şehir merkezinde her yerde kalınır.Ben termini'de kalmıştım. Kendini sokaklara at.. RomePass nedir araştır beğenirsen al..( Ben almıştım ve davinci airporta getirtmiştim oradan elden teslim aldım uçaktan inince sonra merkeze geçtim) Youtube'da Roma gezi videom da mevcut.. Orada otobüs numaralarına kadar çoğu yerin bilgisini verdim.. ( bunubiyap Roma gezisi ) Roma yürüyerek keşfedilecek bir yer. Bir tek vatikan otobüsle gidersin.. Onun da dönüşü yine yürünür.. Soğuk dersen bilemem tabi.. Onun harici ayak üstü yerlerin pizzaları Türkiyeden kötü.. garip bi salça kullanıyorlar ben sevmedim. Paraya kıyarım diyorsan iyi lokantalar randevu usulü çalışıyor. Tripadvisor'a bakabilirsin.

denizmaniaherif

ulaşım açısından genelde termini tercih ediliyor, benim tercihimse trastevere. hava kışın da çok soğuk olmadığı için ben yürümenizi öneririm. pantheona girmeyi unutmayın. fırsat buldukça pompi'de tiramisu yiyin, meydanların keyfini çıkarın.

asteriks

Tony and dinoda yemek yemeni oneririm. Cok keyifli

nax

Kalabiliyorsan sehir merkezinde kal. Her yere yurursun hemen hemen.

stavro

ben termini değil de kolezyum yakınında bir b&b'da kalmıştım her yere yürüdük neredeyse.. trastevere diye bir yerin varlığını son anda bir arkadaşım söyledi ve gittiğim en keyifli yerlerden biriydi.. Couch surfing etkinliklerine de bir göz atın derim...

omonia
1

mobil görünümden çık