Sb




 

ben beğenmedim. gereksiz uzun ve sıradan geldi.

sinematikcrop

ben de begenmedim gereksiz uzun ve siradan yorumuna katiliyorum. bi de kavga ettikleri sahnelerde o aralarindaki enerji bana gecmedi, gercekciligi tam olmamis gibi sanki birbirlerini cok seven iki cift degil de iki arkadas kavgasi gibiydi.

camene87

Oyunculuklar güzel. Sıkılmadan izledim. Dönüp ikinciye izleyeceğim bir film değil açıkçası, hayran kalmadım öyle. Kadının adını hatırlamıyorum izleyeli iki hafta oldu.

black holes in the sky

Begenmedim. Baya bayik bir film.

oscar

bu film aslında evet gayet sıradan ve biten evliliklerin süreçlerini gerçeğe yakın anlattığı için güzel, aslında filmden ne beklediğinize bağlı, yaşı nispeten genç ya da böyle bir konuya meraklı olmayan insanların beklentilerini karşılayacağını düşünmüyorum.

mesela bu filmi sevmeyen kendisine hitap etmediğini düşünen iyi filmler olmasına rağmen american beauty'i de revolutionary road filmlerini de sevmez o tarz bir film.

freebird5406_2

45 yaşındaki annem beğendi. sanırım hedef kitlesi onlar.
ben de ilk başta izleyeyim diye oturdum ama 10. dakikada bıraktım.

windows95

Şahane film yönetmenin tarzı bu, mutlaka diğer filmlerede bakın.

demirKamil

oyunculuklar kötü, oscar icin oynamislar. senaryo iyi. amerika'da her iki ciftten biri bosanmis, oran yükseliyor. bosanma deneyimi olan ciftler icin yazilmis senaryo, oradan yakaliyor seyirciyi.

proteus

bence de çok gereksiz. amerikan aile yapısının çıkmazından bize ne ya.

mikahakkinen

@mikahakkinen sana cevap gibi oluyor hazır sen bunu demişken yazayım :)

bazı detaylar amerikan sistemiyle ilgili olsa da filmde türkiyedeki boşanma süreçleriyle de bir çok benzerlik gösteren yer var, film ne çok iyi ne çok kötü

freebird5406_2

30 dk izleyebildim

bir soru sorcam

Herkese tesekkurler. Internette herkesin begendigini gordum de yalniz miyim diye merak etmistim.

Olric
1

mobil görünümden çık