
dolar 1 ay önce 5,70 iken, bugün 5,95. belki bir fikir verir.


üçe bölüp dolar, altın ve gayrimenkulde değerlendiririm. veya anadolu yakasında belli bölgelerde emlak fiyatları düşüşte. hepsini oraya gömebilirdim ancak depremden de biraz çekiniyorum.


Üçe bölüp altın dolar euro olarak değerlendiririm. Gayrimenkul olarak degerlendireceksem de bu ev değil arsa olurdu.


@just give away man
6,22'yi görünce satacaktın işte


@malheiros satamazdin o an çünkü 7 yi de gördü beklenti 7,5 idi


Dunya merkez bankalari, yeni yilda genislemeci bir para politikasi uygulayacaklari mesajini veriyorlar. Bu da bizi altin cevabina goturuyor.
İmza nikim :)


ev alırım kiraya veririm. düz adamım.


uzun vadede altın almak..
ama bana sorarsan ticaret.


Emlakçılarla anlaşıp uygun evler kovalayıp, paranın bi kosmıyla evin tadilatını yapıp yüzde 25-30 bandında karla satardım.


altın ya da ev alıp kiraya vermek.


beğendiğim bir finans kurumunun yatırım uzmanına giderdim.


oturma izni veren ülkelerden birinden gayrimenkul tabiiki, portekiz falan.


Ben ticaret yapardım.


Yarısıyla uzun vadeli borsaya girerim (SP 500'e atarım mesela) bu uzun vadeli, 15-20 bin dolarıyla opsiyonlarla uğraşırım, bu kısa vadeli. 15-20 bin dolarını direkt nakit olarak tutarım, geri kalanını da kısa vadeli treasury bill'e falan koyarım (1-3 aylık arası).


+1 :) ah bir de hisse önerileri olan olsa
