şimdik bi kaç soru var galiçyalılar;
pes10'da hangi takım, niçin?
bir de az kişinin bildiği özel tuş kombinasyonları var mı bildiğiniz?
daha da geniletirsek; oyun içinde uzun uzun tuş kombinasyonlar ile ilgili anlatılanlar işe yarıyor mu basit bi şekilde özeti var mı?

www.youtube.com
bu klipte ne tür bi anlam buldunuz?

hayırlı traşlar

 

tuşlara çok hakim olursan işe yarar tabi, ama arada sırada artistlik olsun diye yapacaksan o ayrı tabi, www.youtube.com

ocanal

"eğer felaket top çeviririm başın döner" diyosan liverpool'u öneririm. pas yüzdesi ve fizik üstünlüğü çok yüksek bi takım. ayrıca kanatları da çok süratli ve fizikli (kuyt ve riera)...
torres'i dememe gerek yok zaten.
tek sorun reina. felaket kötü bi kaleci. cavelieri 2 gömlek daha üstün. harika kurtarışlar yapıyo. ya da ben reina'nın mamalaklığına alıştım.

numbernine

real madrid.
raul u değiştir robben i al. takım defansif anlamda baya iyi zaten ve iki tane yardırmacı adamla iyi bitiriciliği olan eh işte hızında iki forvet var takımda.

madyb

Arkadaşlarla oynarken değilde master league, champions league vs.. bilgisayara karşı oynarken Napoli gayet iyi.

ztpz

atletico madrid veya manchester city ile oynarım ben genelde.

ikisi de dünya devi değil, onun için rakip sizi bi ciddiye almıyor, sonra siz yardırdıkça rakip panik yapıyor (buraları sallıyorum hep). yani karşındaki adam real madrid falan alırken senin city'yi alman "bu güç adaletsizliğine rağmen seni yendim" deme imkanı veriyor :) ikisinin de kadroları iyi hem, deneyin bence :)

(özel hareket olayından fazla anlamam, bu diyeceğim şey belki çok basit bişeydir emin değilim, onun için parantez içinde yazıyım dedim. art arda 3-4 kere R1 L1 yapınca (aynı anda değil, sırayla basılacak), şu an anlatamayacağım bi hareket yapıyor :) Böyle topun üstünden geçiyor falan hani Ronaldo Monaldo sürekli çalım atarken yapar ya...)

sezercik yavrum benim
1

mobil görünümden çık