iyi geceler,

malum piyasada kayitli adi altinda klonlanmis imeili telefon satiliyor. bu tip telefonlarda btk tespit ederse kapaniyor orasi tamam. btk kapatmasindan baska bir olumsuz yonu olabilir mi? misal kopyalanan imei calinti telefona aittir pat diye polis gelir vs vs gibi.


 

eğer daha önceden o imei bir fetocu kullandı ise terorist olursun. bundan daha büyük risk var mı ? kimseye durumu anlatamazsın. ki anlatsanda yıllarını alır.

paudi

Arkadaşımın babası 2 ay hapis yattı. Telefon daha önce doğuda kaçakçılık da kullanılmış. Adam meramını anlatana kadar 2 ay yattı bundan ötesi yoktur herhalde

goodman

kayitli diye satılna telefonlar klonlanmış imei değil. artık kullanılmayan eski model tuşlu cep telefonlarının imeisi. yani bir şekilde o telefonun imesi başka bi telefona da atılmışsa dediğiniz durum olabilir ama benim bildiğim çoğu güvenilir satıcı imei atınca o telefonu atıyor.

papuayenigine02561

Sıfır kayıtlı olanlardan al.ucuz da olur. Her kadar fetöcü damgası yeme korkusu yaygın olsa da bir şey olmuyor. İstihbarat, kimin ne yaptığını darbe teşebbüsü gününden sonra daha iyi biliyor. Telefon kapansa bile uzaktan yardımla tekrar halledilir.satıcı tarafından da bunun sözü baştan veriliyor zaten.

Erva
1

mobil görünümden çık