Ataşehir Göztepe civarlarına tayinim çıktı. Öğretmenim. Pendik Çarşı’ da 2+1 deniz manzaralı evime 1200 + aidat veriyorum. Şimdi Ataşehir’de nezih ama kirası da 2000’in altında olan, tercihen 2+1 bir daire için nerelere bakmam gerekir? Oraları bilen birileri yardımcı olursa sevinirim. Emlakçıya danışmak istemiyorum.

Not: O paraya ahır bulursun ehe ehe diyenin kalbini kırarım.


 

1+1 düşünmezmisin

dafuq

@dafuq, duruma göre olabilir hocam

ruhen hastayim ben

Kozyatağ tarafında eski binalarda 2000 tl civarına bulabilrsin ama önerim yeni binaların olduğu ve bir minibüsle 15dk mesafede olan örnek mahallesi tarafına bakman. Ek olarak Salı pazarının üst tarafındaki çirkin rezidanslarda da o fiyata yer bulabilrsin sanırım ama aidat falan baş ağrıtır.

sarcophagus

Şerifali tarafına bakabilirsiniz.

arenas

Örnek mahallesinin yunus Emre Caddesi üstünde ve çevresinde yeni güzel evler var, 2bin altına ve bulursun ararsan. Fetih tarafına çıksan daha da rahat bulursun, 1700'e oturan arkadaşım vardı fetih'te.

Bruce

Örnek Mah Tamirhane kısmı iyidir muhit olarak. Mustafa Kemal mah var, oradan kaçın, oradan ev tutmayın sakın. Şerifali iyidir ama göztepe'ye ters kalıyor. Tamirhane hem uygun hem nezih bir yerdir. Bulgurlu tarafından da bakabilirsiniz, Göztepe'ye yakın. Ümraniye Sondurak tarafları da uygundur, ucuzdur.

aynabugusu

Çamlık, atakent, şerifali civarları uygun fiyatlı alternatifler.

vampir akrep
1

mobil görünümden çık