Selamlar. Amazon tr'den samsung marka bir telefon aldım annem için Samsung Türkiye Garantili olarak. Satıcı da aracı şirketler değil direkt olarak Amazon'un kendisiydi. Ürün bugün elime ulaştı.

Ürünün açılmamış, etiketleri yırtılmamış kutusu ve ve Amazon alışveriş faturası ile geldi. Faturada telefonun ismi, sipariş no vs. ve alıcı adresi dışında bir şey yazmıyor.

Mesela samsung teknik servis'ine bu ürünü götürdüğümde garanti süresi içinde elimdeki bu amazon faturası yeterli olacak mı?
Demek istediğim garanti o zaman IMEI numarısının üstüne kayıtlı heralde, oraya götürdüğümüzde numaradan sorguladıklarında garanti bilgilerine ulaşacaklar, doğru mu anlamışım?

 

Fatura yeterli olur. İsterseniz Samsung sitesinden veya çağrı merkezinden de ürün kaydı yapabilirsiniz. Ancak faturayı isteme hakları her zaman saklı. istemeyebilirler de tabi.

prodeq

Mobil olduğumdan editleyemiyorum:

Samsung Türkiye garantili olduğunu imeiden anlarlar serviste. Süre için fatura isteyecekler.

prodeq

Ürün yanında gelen fatura olmuyor genelde. amazon.com.tr panelinizde faturaları pdf olarak görüp indirebiliyorsunuz. Bir de oradan bakın.

cek

amazon.com.tr panelindeki pdf faturasında da gönderici alıcı bilgileri, fatura no ve telefonun modeli+ücreti dışında ekstra bir bilgi yok.

bellerophon
1

mobil görünümden çık