[q]
(4) 

get güvenli mi?

sir gawain #1394293
sahibinden'de bir şey satmaya çalışıyorum. herkes get soruyor. get'in ne olduğunu biliyorum ama bana satıcı için hiç güvenli bir sistem gibi gelmiyor. alıcı ürünü alıp kusurlu olduğunu iddia edip parayı geri çekerse, iade olarak da kutuya başka bir şey koyup gönderirse ya da üründen bir parça alıp gönderirse bunun telafisi var mı? sonuçta para ortada duruyor, ürün iade edilirse alıcıya geri dönüyor ama satıcının iadeyi kabul etmeme gibi bir imkanı yok gibi.




 

bana da hiç güvenli gelmiyor bu sistem. sahibinden sitesi de bu problemlerle ilgilenebilecek olgunluğa sahip bir firma değil. alt tarafı bir 'listeleyici'. satış-alışveriş tecrübesi olmayan bir firma. komisyonunu alıp çekiliyor geriye. en temizi elden satış.

brkylmz

ben get ile ürün satacakken son anda vazgeçmiştim. telefonla konuştuğum kişi hiç güven vermeyince satışı iptal ettim.

satıcı için hiç güvenli değil. bulaşma hocam.

avianthem

ben çok sattım ve aldım bir sıkıntı yaşamadım.

Karşı taraf onay vermezse ürüne ürün size geldiğinde siz de ürünü eksiksiz geri teslim aldım gibi bir seçenek var. Onu onaylamazsanız para alıcıya geri gitmiyor zaten.

patates

eğer öyle bir şey olursa kargoyu aldığınız zaman tutanak tutup alıyorsunuz ve sahibinden.com'e paranın alıcıya ulaşmaması yönünde beyan veriyorsunuz ve daha sonra da savcılığa dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunuyorsunuz. Kimse üç kuruş para için böyle bir suçun altına girmek istemez.

sting
1

mobil görünümden çık