Arkadaşımın denizbanka toplamı 5200 3 taksidi geciktigi için avukata gitmiş dosyası var. Krediyi çekerken verdiği iş adresine gitti bugüne kadar tebligatlar. İşyeri kapandı ama resmi ikematgahinda oturuyor. Fazladan bir koltuk takımı dışında haczedilebilecek hiçbir şeyi yok maaş vs. Tebligat gelmeyecek büyük ihtimal ama vaktinde mal beyanında bulunmak istiyor. Bir de ödeme taahhüdünde bulunmadığı sürece hapse girme ihtimali var mı öğrenmek istiyor. Bir de avukatın borcu taksitlendirme ihtimalini merak ediyor. Şimdiden teşekkürler.




 

Haciz edilcek bişeyi yoksa gidip taksitlendirmesin, taksitlendirir ve ödemezse hapis cezası var. Taahhüdü ihlal oluyor o zaman. Avukat kandırır gel taksit yapalım 500 ay falan der girmeyin o topa. Ödeyecek gücü olunca gidip taksitlendirsin.

Boris

bir şeyi yoksa korkmasın avukat neyini alabilir?taahhüt yapar ödemezse tazyik hapsine maruz kalır.

bu şekilde devam etsin.evine gelseler de dediğiniz gibiyse zaten bir şey olmaz.kimse de bu devirde evden mal kaldırmıyor artık.zira evden eşya kaldıramıyorsunuz kaldırdıkları da para etmiyor zaten.bir de o eşyaların deposu,hammalı,icra dosya masrafı değmiyor da.

mal beyanında da bulunmasın.bulunmamak suç değil.

drako
1

mobil görünümden çık