[q]
(15) 

Evi yaktım

denizgonen #1391379

Resimde görüldüğü üzere evi yaktım. Zar zor söndürdüm falan. Duvarlar kapkara oldu. Dolapların bazıları yandı. Ben bunları bir güzel kaplasam olur mu? Duvarları çamaşır suyu ile silsem olmaz mı?




 

geçmiş olsun. kaplarsan muhtemelen yanık kokmaya devam edecektir. yanmış malzemeleri sökmek gerekir. duvar için de ucuz yollu boya öneririm. is kokusu zor çıkar. çamaşır suyu ile temizleyeceğim derken sağlığından olma.

helenart

@ helenart meraktan soruyorum ben o dolap kapaklarını söksem, balkona çıkarsam fırça ile bir güzel yıkasam, etsem gene de o yanık kokusu çıkmaz mı? Evin diğer odaları da kapkara oldu ne yazık ki...

denizgonen

Olmaz. Kokar.

kitap arasında kalmış silgi tozu

olmaz değişmeli komple

basond

Yani o dolapların değişmesi gerekecek :/

@ E.R.W. yağ yandı. Fakat ben altını kapattığıma eminim. Demek ki kapatmamışım.

denizgonen

Boyadan önce bir kat baz atman gerek diğer türlü boya kusuyor.

fasulyek

Çok geçmiş olsun. Ev sizin miydi

sacrilegious

Fayanslar için cif çamaşır suyu kombosı yap bulaşık süngeriyle de gir

fasulyek

Bir de çokk çookkk geçmiş olsun.
Arkadaşlrında da yardım iste tekbalına uğraşman zor olur

fasulyek

isim geregi yangin sonrasi restorasyon olayini biliyorum biraz. duvarlara ve tavana ozel boya yapilmasi lazim, yoksa yanik kokusundan kurtulamazsin. camasirsuyunun ise yarayacagini sanmam.

cooperr

Geçmiş olsun
O koku maalesef çıkmaz :S

kisa

Geçmiş olsun,
Arkadaşların dediğinin tamamı doğru.evi komple yakmış birisi olarak şunu yazayım,is umduğundan fazla yere ulaşıyor ve kokusunu çıkarmak gerçekten zor.fasulyek in dediği gibi akraba,komşu,kanka kim varsa imece usulü girişin.altında is olan herşeyi tam temizlemeden bırakmayın.boya vs işleri yapılırken birebir ilgilenin is altta kalırsa mutlaka geriye çıkar.

duptıs

Geçmiş olsun.

www.instagram.com

Link verebildim mi bilmiyorum artık kısmet :') sicak hava tabancasıyla dolapların boyası sökülüp tekrar boyanabilir belki. Masrafı ne olur bilen arkadaşlar yardımcı olurlar belki :)

beetlejuice

öncelikle geçmiş olsun şükür cana gelmemiş..
kendin halletmek istersen sana bir tavsiye vereceğim klima temizleme sıvısı var asidik bir malzeme bunu alıp su ile incelteceksin her yere sprey olarak sıkacaksın maske ve eldiven şartın var bütün kurum kendiliğinden aşağı inecek sonrasında duruluyacaksın tahminimce suyla problemin olmaz diye düşünüyorum şakır şakır duvarları yıkarsın sonra iki kat boya ile kapatır tavan da da istut diye bir boya var onu kullanman gerekecek tavanı yıkamak zor gelirse

Dönmezer

Gecmis olsun. Elektrik tesisstida etkilenmis olabilir. Temizlikten sonra onlarida komple degistirmeni oneririm

HasanK
1

mobil görünümden çık