Merhabalar,

İlk defa kaza yaptım cahilliğime verin. Kırmızıda arkadan vurdular, tampon ve bagaj kapisi hasar aldı. Kasko bir hafta araç verdi, ben de herhalde bir haftada yaparlar dedim. Oldu 5 hafta. Normal mi?


 

Değil

malheiros

5 hafta olması mümkün değil. Gidip orada bunun hesabını sormazsanız 10 haftada olabilir.

Başkalaşım

Köpeği İstanbul'a getirmem lazımdı o yüzden anlaşmalı servise vermezsem eksper görmeden aracı alamayacaktim. ben de mecburen öyle yaptım. Çalışıyorum ve İstanbul'da araca ihtiyacım yok. Bursa'da servis. Sadece onun için de gidesim yok. Nasıl süreci hizlandirabilirim?

knazım

Telefonla servis yetkilisini taciz edeceksiniz ve oraya gittiğinizde kıyameti koparabileceğinizi hissedip Ya doğruyu söyleyecek ya da işi hızlandıracak.

malheiros

5 hafta aşırı süre.parça temininde sıkıntı olan bir araç değilse bin kere biterdi araç

duptıs

Ben de epey beklemiştim. Önden vurmuştum ve hasar fazlaydı. Kaskoyla yetkili servise verdim. Süre geçiyor, arabayı soruyorum bana parça bekliyoruz diyorlar. Bir kaç kere aradım cevap aynı. En sonunda şerefsizler klimasız olarak teslim edelim, parça gelince tekrat servise alırız dediler. Bu cevapla tepem attı ve adamlara 3 gün dedim. Şerefsizler 3. günün sonunda teslim ettiler. Anladıkları dilden konuşman gerek

silah taciri

5 hafta aşırı bir süre. Büyük bir şehirdeysen serviste 1 hafta bile çok süre çünkü onlar kolayıma kaçıp masraflı yolu tercih ederler.

giovanne

aşırı uzun ara taciz et

garavel

2005 model honda civic 3k spor aracım için 2 ay parça tedarik süresi vermişti servis.

redskull
1

mobil görünümden çık