istanbul-ankara yolu üzerinde ve ankara içerisinde yemek yemek için nereleri tavsiye edersiniz? yemek türü fark etmez. uzun zamandır ankaraya gitmedim. gittiğimde de ya kebap 49 ya da aspavacılar yemek yediğim yerlerdi.




 

otobandan gidecekseniz yol üzerinde bir yer yok. ankara'ya gelince seviyorsanız hüsrev'e gidip kurusafulye yiyebilirsiniz, ben beğeniyorum epey. bir de yine hüsrev'e yakın konakbay var, çibörek ve mantı yapıyor, orası da güzel.

plutongezegendegilmi

Üçlü aspavaların en sağına gidersen her zamanki memnuniyeti yaşarsın hocam. Ne yiyelim? diyorsun dolayısıyla tek olmadığını ve senin yönlendireceğini varsayıyorum. Gülçimen Aspava candır.

bir peynir kutusu kibrit

gulcimen aspava+1
duveroglu bilkent tavsiye ederim
kukla kebap tavsiye ederim
orijinal subesi iskitlerde(aslinda etlik otogar ama tasindilar) olan pecenek doner var ama iskitler sapa bir yer biraz. balgatta pecenek doner var. doneri cok guzeldir tavsiye ederim

onkiloversemtamamım

edit: haberin olsun pecenek doner cuma gunleri kapali

onkiloversemtamamım

Çukurambar'da Müslüm Kebap. Porsiyonlar çok büyük.

kendi helvasını kavuran zombi

balgat/ciğerci apo

vedderbaug

ankara-istanbul yolunda hiç birşey yemeyin. Bir ara sürekli berceste de yemek yiyorduk. Fiyatlar pahalı ama yemekler lezzetli ve porsiyonlar iyi idi.

1.5 yıl önce son gittiğimizde fiyatlar aşırı pahalı ve porsiyonlar ufacıktı. O yüzden o yolda bir şey yemeyin.

kraldan cok kralci

burger seviyorsanız etmanyak burger'de yiyebilirsiniz. ama geç saatlere kalacaksanız et biter, saat akşam 6'yı geçirmemek lazım. rezervasyon da almıyorlar.

exquake

vaktiniz var mı bilmiyorum ama eskişehirde ayten usta gurme restoran var gitmedim ama çok övülüyor.

dedim ben sana
1

mobil görünümden çık