Selamlar,

Google da net bir bilgi bulamadım ama şöyle bir durumum var, bir şirkette ortağım ve schengen vizesi almak istiyorum. Şirket ortaklığı durumum uzun vize almama fayda sağlar mı? Bu durumu kullanarak nasıl uzun vize alabilirim?

Bilgisi olanlara şimdiden teşekkürler.

 

Ayni durumdayim bi boka yaramiyor
Standart beyaz yaka ile ayni sure veriliyor

technicalte

Eski patronlarımın aldığı vize sürelerinden gaza gelip başlığı açtım, 2 sene blok vize alıyordu adamlar.

baterist

iş için gidiyorsan verirler uzun, onu da ilk seferlerde vermezler. şirketle ilgili bir fuar, organizasyon bulup ona göre başvurabilirsin mesela. bir sonraki girişte öncekinden bir tık uzuna başvurmayı deneyebilirsin.

Bruce

Benim patrona 5 yıllık almıştık ilk basvurusunda. Danışman firma bile şok olmuştu. Mali durum vs iyiydi ama.

elorelia

Sirket ortagi olman degil, yurt disinda bir firmadan davet mektubu alman lazim. Adam diyecek ki biz x ile gorusmeliyiz, 5 senede su kadar is planliyoruz, minimum su kadar toplanti yapmaliyiz. Bunu da basvurdugun ulkedeki bi firmadan almalisin.

pietro

eski patronlar yıllardır sürekli vize aldıkları için ve sürekli giriş çıkış yaptıkları için uzun süreli alıyorlardır.

hangi ülkeden aldığına göre, daha önce kaç kere aldığına göre değişir süresi ama bir kaç kere üst üste alırsan kesinlikle daha uzun süreli alacaksındır.

davet mektubu kesinlikle gerekli ama içinde ne yazarsa yazsın, vizenin süresine etki etmiyor. verilip verilmeyeceğine etki ediyor sadece.

co2s2

Ortağım, Almanyadan bir şirketten dediğiniz mektubu aldı geçtiğimiz yıllarda. Almanya vizeye red verdi :) mektup çok birşey ifade etmiyor sanırım.

En mantıklısı sürekli vize alıp girip çıkmak gibi.

baterist

Şirket ortağı olup davet mektubu ile uzun vize almak işe yaramıyor. İki farklı ülke ile distribütörlük anlaşmamız var. Her ikisinden de davet mektubu ilettiler, beş sene eğitim ve ticari toplantılarımız olacaktır diye özellikle belirttiler. Yine de turistik vize gibi muamele gördü. Şunu kabul edelim, şirket ya da şahsi mali gücünüz, iş ilişkiniz, orada yapacaklarınız vs. (artık) çok bağlamıyor.

o kadar da degil aga
1

mobil görünümden çık