Okumayı istediğim baskısı tükenmiş eski basım kitaplar var (Anubis Kapıları, Avalon'un Sisleri, Karanlıkta 33 Yazar, Savaş Lordu Yıllıkları vs.). Bu kitaplar nadirkitapta fahiş fiyatlara satılıyor. Arada bir letgo'da uygun fiyata bu tarz kitaplar düşüyor, denk gelirse alıyorum. Peki başka yolu yok mudur? 2. el platformu olabilir, eline geçen her kitap için nadirkitap'a bakmayan sahaf olabilir, eski kitap deposu olabilir hatta kağıt toplayıcıları bile olabilir. Zaten öğrenciyim, zamanım var ve kitapların arasında dolaşmayı seviyorum. Eklemeyi unuttum, İstanbul'dayım.




 

facebookta kitap mezatı mı ne öyle bi grup var, ctsileri taksimde açık arttırma yapıyorlar ama sembolik olay, genelde çok pahalıya gitmiyor.

bi de gezeceksiniz düzenli olarak ancak öyle.

ek: kadıköyde seyyar eskicilerin arabalarında da denk gelebilir, akbaba eskici tayfayı ikna edip de uygun fiyata alabilirseniz tabi.

jimjim

en ucuz yöntem koha üzerinden arama yapıp çıkan kütüphaneleri hurda kitap ihalesi için takip etmek. görevli ikna edip almak ya da ihaleyi alan hurdacıya 3-5 verip seçmece almak.
manyaklık ama yapan tanıdığım var.

denek hayatım

ingilizce okumak ya da bu kitapların olduğu kütüphanelerden alıp okumak ya da kitaplara sahip olan birinden alıp okumak.

xvyz
1

mobil görünümden çık