[q]
(14) 

cevap vermeme

dieselsingle2 #138573
şimdi bazıları kendisine tik koymayana cevap vermiyor/vermek istemiyor ya, hatta liste falan yapılıyor onlara cevap verilmiyor vs.

listesinde olduğum kimse var mı merak ettim şimdi, "19 yaşında genç kız/ım bozacağım/bozulacağım" tarzı sorular sormadığım sürece sanki normalden az cevap alıyormuşum gibime geldi de.


 

ya insanlar tik vermeyince, ben cevabımı almadıklarını düşünebiliyorum.
mesela geçenlerde bir kitap soruldu. kitabın türkçesi yok ama ingilizcesi var, tahminim resimli de bir kitap, o yüzden dili de önemli mi bilmiyorum... herneyse. sonuçta bu cevaba tik gelmeyince sanki o insan bi daha duyurusuna hiç bakmamış gibi geliyor bana.

bir de geçenlerde ailesinden şikayet eden arkadaş beğenmedi cevabımı, herkesi tikledi beni tiklemedi. onun üzerine düşündüm biraz acaba sorun ne idi diye. ama kimseye gücenmiyorum. cevaplarımdan ya da benden hazzetmeyenlere de gücenmiyorum. :P sen de gücenme boşver...

bazen tik koyulmuş cevaplarımı da siliyorum, sonradan saçma bulursam...

ha bi de zaten benim anca görsel hafızam kuvvetlidir. insanların suratlarını bilmiyorsam, unutuyorum, ya nikini, ya konuştuklarımızı filan. aklımda tutamıyorum isimleri. o yüzden bi haftadan fazla diş bileyemiyorum kimseye :P allaama çoh şükür mal listemde tek kişi yok, öyle de kalmasını dilerim.


mesela bryan fury'nin her cevabını tiklemek istiyorum ama namümkün :)

kediebesi

ben bildigim her konuya cevap veriyorum, vermemıssem bilmedigim yerden gelmıstır. tik e bakmam, cevaplar gecerim.

bryan fury

valla ben actığım her konuya cevaplara tik koyarım verdiğim her cevabada tik isterim ise yaradımı yaramadımı bilmek hakkım zaman ayrıyorum sonucta cevap vermek için bir tik koyucak vakit ayırabilir herkes

deliklimasrafa,

kimmiş ya bunlar tik koyalım kendilerine.
böyle adamlar varsa cevap verse nolur veremese nolur. bence senin sorduğun sorularla alakalı daha çok.

manfool

Ben cevaplarıma tik atılmamasına hiç bakmıyorum. Zaten sorunun tam cevabını biliyorsam cevabı yazıp büyük ihtimal bir daha o duyuruya bakmıyorum. Fakat cevap verdiğim bazı duyuruları takip ediyorum, bunlarda da yine tik atmış mı atmamış mı önemsemiyorum.

Tik atarken de, eğer X nedir diye sormuşsam X=Y dir diye cevap gelmişse, yani mutlak bir cevap varsa ona atıyorum. Ama cevabı çok da net olmayan, yani bana akıl verin tarzında bir soru sormuşsam tüm cevaplara atıyorum.

johan sebastian

@manfool tik ile ilgili bir sürü duyuru gördüm şimdiye kadar; 10 cevabın 3-4 ünde bahsettiğim şey yazıyordu.

bende takmıyorum atmış atmamış ikimde değil açıkcası, diğer yandan dalga/farrak sözkonusu olmadığı sürece bende hepsine basıyorum.
sanırım sorduğum sorularla alakalı.

dieselsingle2

tabi tatmin eder bir cevap olmuş mu olmamış mı insna öğrenmek istiyor ama öğrenmesem de çok dert değil.

anlayacağın mottomuz "koy götüne rahvan gitsin"

lpgli tosbaga

.cevaplandıktan sonra tik alıp almadığıma bakmıyorum, bildiğimi yazıp geçiyorum.

ama düşüncene katılıyorum, tik almayınca yazmayan olabiliyor.

fatenim

aynı sorundan muzdaribim bilemedim. elimden geldiğince bildiğim her soruya cevap vermeye çalışsam da genelde sorduğum sorulara normalden daha az cevap geliyor. gelen cevaplar işime yaradıkça tiklemeye çalışıyorum ben yine de, kin tutmuyorum..

kedi olmus gidiyorsun

Bir de alakasız şeyler yazıp tik isteyenler var. Ben doğru cevaba tik atıyorum bu dengesizin cevabı tiksiz olduğu için siliyor onu görünce. muhtemelen o dharma gereksizliği nedeni ile yapıyor. Bu durumda puanı artmaması lazım sevgili moderasyon.

iamthewalrusulan

Tik konulsun diye bir derdim yok. Sadece halihazırda bilmediğim ve araştırdığım şeyler varsa ve biraz geç yazmışsam; cevabı okuyup okumadığını, özetle yardımımın iş görüp görmediğini merak ediyorum. İşe çok yarayacağını düşündüğüm bilgiler vermişsem ve daha önce az veya hiç cevap vardıysa mesela, geç kaldığım için gözden kaçması ihtimalinden rahatsız oluyorum, tiklenmişse "Hah", diyorum, "görmüş". İşe yaramasını istediğimden işte.

uyuklayankedi

bence tiklerle ilgilenmiyorum hiç. birinin cevaplama oranı da beni ilgilendirmiyor çünkü bazen alakasız sebeplerden dolayı yanlış tikleme yapılabiliyor. siz de tiklerle ilgilenmeyip bildiğinizi cevaplayın derim.

my pink

biraz yanlış anlaşıldım galiba, benim derdim tiklenip tiklenmemek değil, sorulara verilen cevabın azlığı idi

dieselsingle2

ha o zaman şöyle diyim sorulara cevap verirken baktığım kriterler şunler;

- cevabı biliyor muyum yoksa tahmin mi ediyorum?
- vereceğim cevap cevaplar içerisinde var mı?
- miskinliğim üzerimde ise ve cevabın uzun olması gerekiyorsa hiç ellemiyorum

yok miskin felan değilsem cevap verilmemişse önce bi araştırıp kontrol edip cevabı veriyorum. cevap vermiyorsam sebepler yukardakilerdir.

lpgli tosbaga
1

mobil görünümden çık