[q]
(8) 

2014 ford focus

orin #1385010
Sizce 2014 model 68 bin km de otomatik benzinli tüp takılmamış boyasız değişensiz ve 500 tl tramer kayıtlı focus için 74 bin tl iyi bir fiyat mı?




 

Boya değişen yok 500tl tramer neyin nesi? Geri kalanı dışarda yapılmış 500 lirayı da sigortadan yaptırmış olmasınlar piyasada öyle iğrençlikler dönüyor çünkü.

bahoho

@bahoho hasar ön veya arka tampona yapılmış işlemden dolayı olabilir. Ekspertizde onlar plastik parça olarak çıkıyor sonunçta.
@destur türkiyede sıfır fiyatlarından dolayı ikinci el otomobil piyasası da gereksiz şişik. O ayrı bir konu. Ben bu özellikler için bahsi geçen arabanın fiyatını merak ettim.

orin

boyasız değişensiz hasar kaydı nasıl çıkar ben izah edeyim.

karanlık dar bir yolda giderken (bodrum-gümüşlük yolu), asfalt ile aynı renk yapılmış eşşek kadar kasisi fark etmeyip hızlı girdim. arabanın sağ amortisörü patladı, bir de motor takozları kırıldı. sigortacım dedi ki bir beyan yaz gönder, kasko karşılar. ben de hesapladım, kaskodan kaybedeceğim hasarsızlık indirimi daha düşük, cepten değil kaskodan yaptırdım, 700-800 lira tuttu.

şimdi sorgulayınca hasar kaydı diye o çıkıyor. "değişen"den kastınız karoseri parçaları ise herhangi bir boya yapılmadı, bir yeri değişmedi, çizik bile olmadı, yani karoseri açsından bir değişen yok. ama amortisör ve takozlar değişti, kasko ödedi.

boyasız değişensiz hasar kaydı böyle olabiliyor yani.

kibritsuyu

paketi nedir? 500 tl far değişimine bile yazıyorlar. önden darbesi ağır değilse olabilir. paketine göre ederi değişir, piyasasına göre 70bin tl oluru.

mikahakkinen

@mikahakkinen focus ti-vct style

orin

focus'un benzinli powershift şanzımanlarında problem olabiliyor. iyi araştırmak lazım.

1917

her markanın her modelin kendisine göre sıkıntıları var. piyasası 75 70 bin aralığında. şimdi opel astra demişler onunda kendine göre sıkıntıları var. herkes konuşuyor ancak alınmayacak araba değil. arabada aşırı konfor veya değişik değişken beklentin yoksa alınır. standart bir araç iyi bir pazarlıkla alabilirsin.

mikahakkinen

Lpg olmadan incir ağacı dikebilir dikkat

milletin efendisi olmaya gelen adam
1

mobil görünümden çık