[q]
(10) 

IKEA as is

peki madem #1384828
Merhaba! Youtube'da DIY ile ilgili yabancı videolar izlerken böyle bir şey ile karşılaştım. IKEA'larda geri gönderilen ürünlerin ya da parçaların ya da teşhir ürünlerinin falan indirimli olarak satıldığı kısımlar oluyormuş. Bizim IKEA'larda da var mıdır böyle bir şey, bilen var mı? Teşekkürler!




 

İstanbul Bayrampaşa'dakinde var, diğerlerini bilmiyorum.

fotrsapka

evet var ama satın alınabilecek çok az şey çıkıyor baya göze batan kırıklar falan oluyor

basond

Fırsat köşesi reyonu oluyor, kasalar tarafında. Sürekli takip etmek lazım güzel bir şey yakalayabilmek için. Teşhirdeki ürünler de, sezon dışı kalan ürünler de geliyor oraya. Tamamen kırık yırtık ürünler olmuyor yani.

diyanet takvimi

izmirde de var.

paranoyak kedi

Bayrampaşa ve Kartal’da var kasalara yakın yerlerde ama her gün gidip takip etmek lazım herhalde. Şimdiye kadar işe yarar, bu da alınabilir dediğim 1 tane bile ürüne denk gelmedim.

hadsafhada

evet var. ümraniye'de kasalara gelmeden sağ tarafta. ama çok küçük bir yer, genelde ihtiyacın olan şeyi bulamazsın.

sir gawain

Bayrampaşa İKEA'da var, her gittiğimde girer bakarım ama hiç işe yarar birşey bulamadım, daha doğrusu hasar görmüş ürünleri bile değerli adamların, doğru dürüst indirime sokmuyorlar.

Tutkun

şimdi bunu takip eden bir arkadaş vardı, biz birşey bulamazken o sürekli uygun alırdı. Her pazartesi sabahı defolu olanları ayırıp satışa sunuyorlarmış. (buradaki şube için)

sizde o günü bulursanız süper olur.

slogan bulamadik

burda çok uygun şeyler bulabilirsiniz ama genelde müşteriye kadar bu bahsettiğim çok uygun ürünler ulaşmaz çünkü çalişanlar kendilerine alir bunlari siz göremeden. depo kisminda alicisi çikiyo bu tarz ürünlerin

ikea çalişani arkadaşlarim sık sık bahsediyo bu durumdan

berginyonbaenre

%99 degmez cunku genelde urunler cok dokuntu ve indirimler cok az oluyor. En azindan benim yasadigim yerde.

hot potato
1

mobil görünümden çık