Bir konuda yardımınıza ve yönlendirmenize ihtiyacım var. Kararsız durumdayım. TİM GENEL SEKRETERLİĞİ uzman yardımcılığı personel alımı var. Araştırdığımda ise reel anlamda çalışma şartlarına ilişkin sağlıklı bir bilgi elde edinemedim. Uzman yardımcılığı için değil ama en azından çalışma koşulları, bana katkısı veya iş garantisi hakkında sağlıklı bilgiler edinebileceğim kimse olmadığı için yönlendirmenize ihtiyacım var. Gördüğüm kadarıyla İş kanununa tabiler, 657 DMK'ya değil. Benim için esas olan devlet memurluğundan ayrılmama değecek, kendimi geliştirmeme olanak verecek bir ortamı, en azından uzun vadede (en az 10 yıllık bir süreci kastediyorum) uygun çalışma koşulları olup olmadığı. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.




 

çalışma koşullarını bilmiyorum, ama yaptıkları iş dolayısıyla kendinizi zerre geliştiremeyeceğinizi söyleyebilirim. yaptıkları en karmaşık iş inovasyon zirvesi gibi organizasyonları bir takım şirketlere yaptırıp gelen excel tablları içinde formül döndürüp birinci seçmek.

babilbaligi

peki acaba iş kanununa tabi bir işe alım olduğu için uzun soluklu iş garantisi olma ihtimali nedir? verdikleri ücret çok iyi, sahiden düşünmeye değer şu şartlarda, nasıl bilgi edinebiliriz.

soguk sularla sulanan aksamustleri
1

mobil görünümden çık