Merhaba.
Aracımda önceki sahibinden 225/50r17 94w pirelli cinturato p7 ve goodyear efficient grip takılı. yıl olarak ömürlerini tamamlamış haldeler, deformasyon da başlamış. Kış gelmeden değiştirmek istiyorum. Biraz araştırdım.

Aracımın üreticisinin tavsiye ettiği ölçü 225/45r17 91w. Bu yüzden tavsiyeye uyarak bu ölçüde, sessiz ve konforlu runflat lastik arıyorum. Islak zeminde frenleme A veya B, Yakıt verimliliği en kötü C olan lastik önerebilir misiniz. Tabii ki kurudaki performansı çok önemli. Durup dururken pati atmasın, esp ve abs’yi devreye sokmasın ve virajları rahat alsın.

Açıkçası kendi araştırmalarım sonucu Continental Premium Contact 6 ve Pirelli Cinturato P7 (* ve K1 onaylı versiyonu) arasında kaldım. Bunlardan birini önerir misiniz? Yoksa diğer premium markalardan başka önerilerinize de açığım.

Teşekkürler.

 

benim aracta cinturato p7 var, runflat degil. kuru ve islak Zemin performansi bana yeterli geldi. lastik sessiz. hava durumuna bakilirsa karda da deneme sansim olacak 1-2 gun icerisinde, update ederim.

cooperr

teşekkürler

vital
1

mobil görünümden çık