[q]
(6) 

Ev interneti tavsiyesi

orin #1380207
Merhaba ttnet ile tahattüm ekim ayının 3 ünde bitiyor. Şuan sınırsız hiper internet diye birşeye 72 tl ödüyorum. Arayıp sorduğumda 24 aylık taahhüt verirsem ilk 12 ay 95 ikinci 12 ay 105 lira dediler. Eski fiyata göre fazla geldi. Şu an için fiyat olarak daha uygun bildiğiniz yalın internet var mı? Yada hangi firmayı önerirsiniz?




 

Tabiki Türknet. 50mbit'e kadar 75 TL 100mbit'e kadar 85 TL. taahütsüz.

kitik

turknet,netspeed hangisi kafanıza yatarsa.

drako

mevcut hizmetten memnunsanız ve önümüzdeki iki yıl içinde hattı kullanmayı herhangi bir sebeple bırakmayacağınızı düşünüyorsanız bence devam edin. fiyat tabii ki fazla olacak ama mevcut koşullarda aylık 95-105 çok fazla değil internet için.

benim taahhüdüm de 21 eylül'de bitecek ve tekrar taahhüt verebilecek durumda değilim bir yıl içinde taşınacağım için. ben türknet'e geçmek için başvurumu yaptım bugün.

kağıt üstünde türknet harika görünüyor. yazılmış zaten. taahhütsüz fişek gibi internet. ama gördüğüm kadarıyla çok fazla da şikayet eden var. ayrıca referans kampanyaları biraz tuhaf geliyor bana, müşteri çekmek için fazla agresif davranıyorlar sanki.

yine de türk telekom'la devam edemeyeceğim için onları seçtim ben, umarım pişman olmam. taahhüt süresinin sonuna kadar hizmetten faydalanacak olsam (ve halihazırda memnunsam) aylık 20 lira için risk almazdım ben açıkaçsı.

der meister

Kablonet baglatabilseydim eve kesinlikle kablonetti ilk tercihim. Ama turknet baglattim 76 lira oduyorum. Memnunum

hindistan cevizi

Ttnet performansından memnunsanız,aynı altyapıyı kullanan netspeedi tavisye ederim.Taahhütsüz 75mbps 76₺ dan kullanıyorum

arenas

netspeed var memnunum turk.net te canlı yardım yok o sebeple almadım.

Topalordek
1

mobil görünümden çık