heey kızlar.erkeklerde fikrini beyan edebilir.bu burcun erkeği hakkında ne düşünürsünüz.ayyy yiriim mi?yoksa çok duygusal gelemem mi?




 

Çok dengesiz yahu, benim düşüncelerim de bi o kadar dengesiz. Tamam iyi hoş duygusuz değil de, fazlası da bayar. Ama olabilir diyorum bir akrep kadını olarak :p malum en uygun eş balıktır, akrep için.

loralynn

kadını gibi erkeğide gereksizdir. ağlaktır. fetullahtır. gülendir. duygusaldır ve çekilmezdir.

yazan: yay burcu erkeği

Ayiyogi

aha akrep kadını buldum.sevgili aday aday adayım naabion nassın?

tercihim akrep dişisi aga bukadar.

sevgilerden bi demet.

pazubant

Balık burcu çok duygusaldır %99 oranla, erkeği kadını farketmez. Çok duygusaldır. Hatta her burcun bir "kesin" özelliği vardır ama bir bir boğa burcunun dış görünüşüne ve insanların kendisi hakkında ne düşündüğüne meraklı olmasını, yay burcunun özgürlük, rahatlık & zevk düşkünü olmasını bir de balık burcunun duygusal olmasını hemen hemen kesin olarak söyleyebiliriz... birkaç tane daha var da boşverin şimdi :)

only alcoholica

Balık erkeği aslında en uygun olan olmamalı, yani bayar akrep kadınını. Özellikle cinsellikte kesmez akrep kadınını.

loralynn

hah bu duygu işte.bayar beni duygusu.peki kabul duygusalız ama .balık erkeği nerede hassas bir asık nerde ''erkek'' olması gerektiğini gayet iyi bilir ve her iki karakteri de son derece uyumlu ve dengeli bir şekilde bünyesinde taşır.full time duygusallık yoktur bizde.devrimizde aşk göstermek eziklik göstergesi sayıldığı için böyle bi fikir var kadınlarda.

o değilde cinsellikte kendine hayran bıraktırır.kitleleri peşinden sürükler balıklar.literatürde böyle geçer.

pazubant

yok abi ben gidip hastane kayıtlarımı araştıracağım. baydı beni bu duygusal balık erkeği tanımlaması. ben ve kuzenim ikimiz de balık burcuyuz ama bildiğin öküzün önde gideniyiz. hiç öyle duygusal ağlak hallerimiz yoktur, şiirden de okuyanından da hazzetmeyiz. bir de bizim sanata eğilimli olduğumuzu söylerler ki ortaokulda flüt dersinde millet köle isaura'nın müziğini döktürürken ben daha do-re-mi faslını geçememiştim. yaptığım resimlerden ise hiç bahsetmeyeyim. aslında burçlar konusunda fazla meraklı ve bilgili değilim ama bildiğim kadarıyla burcuma uyan tek özelliğim yalnız kalmayı ve tek takılmayı çok severim.

lazpalle

dengesiz ve yalancı.

clementine

einstein da balıkmış
çok şaşırdım :D

ayakları hep dertlidir balıkların.

kediebesi

balık burcu da tıpkı ikizler gibi çift karakterlidir ki bu nedenle de dengesiz olarak algılanırlar
ben ise tamamen nötrüm
gereksiz değil bazılarına lazım değildirler sadece

gdduman
1

mobil görünümden çık