simdi gençler bölee burnumun kökünde bir ağrı var 4-5 gundur. yani kaşların ortasından az aşşa, burnun başlangıcında. bazen böle derinden bir damar atması gibi, bazen de gerçekten basımdan gelip oralara vuran bir agrı gibi ne ola ki bu?




 

sinüzit olabilir mi?

kobuzchu kiz

yok deel sinuzit de var da onun agrısı daha yukarda alına dogru oluyor

heyamo

benim sinüzit ara ara çenemden alnıma kadar farklı farklı yerlere vuruyor. sinüzit gibi geldi bana da.

:/

bişey diyimmi.sivilce toplanması gibi geldi aga bana.aynısı oldu bana izzet altınmeşenin beni gibi bişey çıktı daha sonra.ama olmayadabilir baş ağrısı felan demişsin.neyse.

pazubant

hocam burun ağrısı olmadığı kesin. başka yerin ağrıyor fakat sen burun kökünde hissediyorsun. çünkü insan vücudunda hemen hiç ağrımayan tek organdır burun. aşırı yorulmaya bağlı olarak dil bile ağrır, hatta kramp girer. ancak burun ağrımaz. ağrınızın kaynağını iyi araştırın derim ben.

trawmatolog
1

mobil görünümden çık