bu eski bilgisayara 120 gb ssd alsam. office programları, pdf ve internette dolanmak için bana yeterli olur mu? yoksa bilg. ömrünü doldurmuş mu?

performans artışı muhakkak olacaktır. yalnız 10 senelik bir bilgisayarın eski teknolojisi bir yana, fanların artık yeni birer fan gibi çalışamayacağı, dolayısıyla işlemciyi verimli soğutamayacağı, onun da performansını daha da düşüreceği gibi faktörleri de göz önünde bulundurup çok büyük bir fark beklememek yerinde olur. bir de 10 sene önceki internet siteleri ile günümüz internet siteleri tasarım olarak da farklı, günümüzün flash tabanlı bir web sitesini görüntülemek istediğinizde yüksek ram ihtiyacı olacak, en azından yapılabiliyorsa ram takviyesiyle de desteklenebilir.


10 değil ama 6-7 yıllık acer bilgisayara (intel pentium 2ghz + 2g ram) 120gb kingston sdd taktım, pek tatlı oldu.
tam anlamıyla "office programları, pdf ve internette dolanmak için" bunu karşıladı, karşılıyor.


pentium 4 ü bile canlandırıyor. youtube dışında(ekran kartı sınırına takılabilir)her işinizi görür. raminiz en az 2 gb ise.


10 senelik makinaya ssd yatirimi yapilmaz bence, ssd olsa bile internette duzgun cozunurluklu bir videoda kasar diye tahmin ediyorum.


hocam al sen
yeni pc de kullanırsın en kotu
bunu bi temizlet macunu yenile
ucarsin
