Selamlar sözlük. Yakın zamanda en büyük hayalim olan e92 yada e93(cabrio) kasa bmw 320 yada 325 benzinli(almanya'da euro5 sorunu olduğu için mecburen benzin) almayı planlıyorum. Kullananların veya sahip olanların yorumlarını merak ediyorum. Sorunları, yakıtı, sürüş keyfi ve küçük görsel update imkanları hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. Sevgiler.




 

2011 3.20D vardı. memnun musun diye sorunca insanı birçok açıdan büyülemesi lazım. arabanın performansı iyi. diğer yanları iyi değil.
gidiyor mu gidiyor 250'yi görürsün. titreme sallama korku yapmıyor. az da yakıyor. ben şaşırmıştım 184 hp araba nasıl az yakıyor diye. yol tutuşu ve frenleri de iyi.

başka da hiçbir iyi yanı yok.

malzeme kalitesi hemen hemen astra 2008 enjoy plus ile aynı. hatta kapı kolları daha dandik. benimkinin kapılarındaki o tuhaf plastikimsi jelantın artık sümük gibi macun gibi bir acayip olmuştu.
alırken de zaten isteyerek almadım birisinin borcu vardı ona karşılık aldım. yoksa para ödeyerek seçerek aldığım araba olsaydı kriz geçirirdim her bindiğimde. zaten krizden sebep gitti. sattım.

ben bir daha almam mesela aileme de aldırmam ha bak type r 2008 kasam vardı onun sürüsü de mükemmeldi onu tavsiye eder miyim ederim. gerçi adamına bağlı basacağım uçacağım diyorsan ai 110.000 tl idi fiyatı şimdi ne kadar bilmem.

turbo sadık
1

mobil görünümden çık