Yani 8 pek matah bişey gelmiyor gibi ?
Bir de farklı bşrmmarka model tavsiyesi olan var mı ?



 

Tepsi gibi kocaman cerceveli telefonlari alip Apple'a para kazandirmayin artik. X serisi desen hadi neyse ama 7-8 vb cidden eski yuzlu telefonlar. Oppo, Xiaomi, Huawei, Samsung vb artik Apple'dan daha etkileyici modeller cikartiyorlar.

Ha konu bilgisayar olsa Apple'in ustune yok. Ama telefon konusunda rekabet cok cetin.

msb

Çerçeve, tepsi falan kişisel yaklaşımlar ama 8 ve 7 taş gibi telefondur. 8 plus kullanıyorum, 7’den geçmiştim. İyi ki almışım. Bir kez bile donma, yavaşlama, reset yaşamadım. Sıfır sorun. Samsung kullanan arkadaşım hiç fotoğraf çekmediği halde gün içinde powerbank ile biten şarjını doldururken ben 50-60 fotoğraf çekmiş olan 8 plus ile %60 şarj sahibi oluyorum. Bunu yazmamın nedeni de diğer markaları hiç boşuna düşünme. Android kullananlar şarj tasarrufu için konum falan kapatıyor 2019 yılında. Komik gerçekten.

catch the arrow

7'nin en büyük sıkıntısı 64 gb modeli olmaması. ya 32 ya 128 alabiliyorsun. 32 alsan yetmiyor, 128 alsan da o paraya değmez, üzerine çok az fark koyup 64 gb iphone 8 alabiliyorsun.

sir gawain

8 ile 7 arasında pek fazla bir performans farkı yok. iphone 7 halen çok iyi performans veriyor. hafızayla çok işin yoksa 7 çok iyi iş görür.

tururo

iphone 7 de kullandım 8 de. bence inanılmaz bi fark var özellikle pubgde farkettim ve 1 hafta önce iphone 8 aldım

ayrıca sir gawain +1

ve alıcaksan da ikinci el almanı tavsiye ederim sıfır gibi telefonu 3100 tlye aldım sıfırı 5800tl

tabii lan manyak mısın

iPhone 8'deki işlemci daha iyi. Düşük güç modunda çalışan iP8 işlemcisi normal güç modunda çalışan iP7 işlemcisi kadar güç verebiliyor, hatta daha bile güçlü.

denizgonen
1

mobil görünümden çık