Sıkça karşılaşıyorum. Ürün dikkatimi çekiyor, bakıyorum fiyat yok, ama karşı tarafla gereksiz mesajlaşmak da zoruma geliyor kapatıyorum sayfayı.

Bu insanlar çok mu yalnız? Neden fiyatı insan gibi yazmayıp mesaj attırma gereği duyuyor?


 

Belki piyasasını bilmeyip ederinden fazla teklif edersin diye.

bugunku antremanda goz dolduran futbolcu

Ne kadar ilgili ya da ciddi alıcıysan ona göre fiyat çakmak için. Ben de mesaj bile atmam fiyat yoksa

Trene çelme atan adam

farklı sebeplerden oluyo genelde.

bazısı sattığı şeyin fiyatından anlamayan birini bulmanın derdine düşerken diğeri arızalı demek yerine aradığında fiyat düşük ama arızası var diyebiliyo. kimisi sadece elindeki ürünün ne kadar ettiğini merak ettiğinden satışa koyuyo. kimisi de ürünün ederini gerçekten bilmiyo ve pazarlıkla kaça verebilirse o rakama veriyo. bu tip bazı ürünler oluyo bin lirayla beş bin oluyo misal fiyat aralığı ve elinde olanı da kararsız bırakıyo.

laragofret

Hinlik, kazıklama peşindeler. Bunlar dışında en sinir olduklarım fiyat yazıp altına 'pazarlık payı vardır' veya 'pazarlık sünnettir' yazanlar. Ederinin üstünde fiyat verdiklerini biliyorlar. Ama kerizin biri çıksa da saplasak düşüncesi var.

the coon

Özellikle facebook guruplarında etkileşimi artırmak ve üstte kalmak için. Fiyat yazılımilan altta kaybolup gidiyor. İnsanlar tek tek fiyat sordukça dikkat çektiğinden herkeste görünüyor

Çakallık

efruz

adamına göre fiyat çekiyorlar. esas amacı bu.

babilbaligi
1

mobil görünümden çık