sozlukte yazdigi gibi suriyelilerin afganlarin oldugu geceleri travestilerin ortaya ciktigi bir yer mi?




 

Yazılanların eksiği yok fazlası var. Travestiler daha çok imes tarafında ama yine de varlar. Ben şahsen akşam 10 dan sonra şerifaliden yürüyerek geçmem

goodman

ben şerifali'de oturuyorum, kimi kısımları leş, kimi kısımları güvenlikli siteler vesaire ile ikamet için uygun, sosyal hayat babında bir halt yok, tek bir cadde üzerinde cafeler vesaire var. suriyelileri afganları genelde kağıt toplarken görüyorum, bir de kriket benzeri bir oyun oynuyorlar arada bir parkta, herhangi bir tehdit hissetmedim kendilerinden.

gece vakti abartıldığı kadar tekinsiz değil bence, travesti hiç görmedim bu arada.

işim ataşehirde olduğu için beşiktaştan buraya taşındım, evcimen bir insansanız yaşanılası bir yer ama çıkayım kadıköyde iki bira içeyim derseniz toplu taşımayla 45 dakika civarında sürer, geceyarısı döneyim derseniz taksi harici bir şansınız yok.

diabolus79

Diabolus +1

okumakserbestbegenmeksart

ataşehir isminden yararlanmaya çalışan ümraniye'ye bağlı bir mahalle. genellike ataşehirde daire alamayan veya ataşehirdeki daireler eski olduğu için beğenmeyen beyaz yakalı ailelerin bulunduğu bir semt.
her tarafı yokuşludur, sitenizden çıktığınızda doğru düzgün yürüyecek bir yer bile yok.

eskiden ucuz olduğu için tercih ediliyordu şimdi pahalı ayrıca.

nuisance
1

mobil görünümden çık