Eve bir miktar para saklayacağım, yangından korkuyorum olurda evde yangın çıkar para yanar diye. Nette pek sağlıklı birşey yok. Yangın çantası diye bir ürün var nette testleri var hiç bir işe yaramıyorlar. Nasıl bir malzeme yangına dayanır. Magnezyum bantlar varmış ısı yalıtımı için. Yangına dayanıklı ne olabilir.




 

Bildiğin para kasaları dökme demir onların akıbeti ne oluyormuş araştırdınız mı?

kilimanjaro

Basit yontemlerle yangına karşı koruyamazsın,o ısıda kavrulur.yangından önce hırsız var.ugrasmak yerine tavsiyem banka kasası kirala.

duptıs

Yangında ortaya çıkan ısı, ve bu ısıya maruz kalınan süre önemli.
Koruyucu ne kadar mükemmel olursa olsun, ortaya çıkan ısı yüksekliği oranında maruz kalınan süre uzadıkça bu ısı koruyucu içindeki kağıtları yakacaktır.
En azından bir süre korusun dersen alümünize yangın elbisesi hurdası bul bir itfaiye teşkilatından. Onun kumaşından bir çanta diktir. Ama dikkat et. Dikiş ipleri yanmaz ip olsun.

Mirket

Normal para kasası içine köpük, alüminyum yalıtım malzemesi, ve onun içine de termos koyarak yangından korursun muhtemelen.
Kağıt 250 derecede alev alıyor.

dieselsingle2

10 cm'lik genişlikteki taş yünü 700 dereceye kadar yanmayacaktır ve arkasına ısıyı iletmez, yani, bir demir döküm kasa alacaksın içerisine 10 cm'lik taş yününden falçata ile kesip koyacaksın ( her biryerinin birbirini tam öpmesi lazım) ahanda sana yangına dayanıklı kasa.

taşyünü: www.youtube.com

edit: 1200 dereceye kadar dayanıyormuş.

selam

Ukalaca olabilir ancak yazmak istiyorum
Evde para kesinlikle saklanamaz
Başına bir şey geldi mi / gelecek mi diye içinize dert olur

Kullanacağınız kadar az miktar elinizin altında dursun. Kalanı kesinlikle bankaya

zaire elcisi

Bankada kasaya ya da altın yap.

westblack

önce bi su geçirmez pakete güzelce sarıp kapatıyosun ardından ufak bi suluk veya mini bardak termosun içine bu paketi koyuyosun. ardından klozet sifonunu açıp suyun içine bırakıyosun. ne hırsız girse o tarafa uğrar, ne de yangın vs. durumlardan etkilenir.

johnnie w lker

banyoya koysana, yanacak ne var ki banyoda?

babilbaligi
1

mobil görünümden çık