Bu otomobili tavsiye eder misiniz? 2019 model ikinci eli hiç yok, malum sitede toplam 3 ilan var biri 0 km, diğer ikisi eski yıllara ait. Turbo motor, 90 HP, pek anlamam ama araştırdığım kadarıyla iyi ama ikinci el piyasası yok gibi. Satmak istesem satamaz mıyım veya neden tercih edilir/edilmez yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.




 

sahibinden'deki 0.9 ilanlarına da bakın, 109 ilan var. 2012-2013 yıllarında touch ve icon donanım paketleriyle satılmış, şimdi joy olarak 1-2 ay önce satışa sunulduğu için sahibinden'de 0.9 tce olarak pek göremiyorsunuz normal. ufak güncellemeler olsa da aslında aynı motor (verilerinden anladığım kadarıyla), dacia sandero ve renault captur'da da kullanılıyor.

sıfır alınacaksa 1.2 motorla aynı paraya satıldığı için alınabilir bence. hem daha güçlü hem de daha az tüketiyor. o kadar da kötü değil ikinci el piyasası. bakımlarını serviste yaptırırsanız rahat rahat satarsınız.

signore

Sandero aracımda kullanıyorum. Gücü ve tüketimi tatmin edici bir motor.

cizgilerebasancocuk

Aslında 3 değil 2 araç. Biri yanlış yere koymuş. Bence bu sınıfta fantezi yapmak mantıksız. Kolay satılacak bir donanımını alın.

the coon
1

mobil görünümden çık