Kendimi ne zaman depresif ve kötü hissetsem gökyüzüne bakıyorum, hop tepede dolunay. Söylenildiği gibi gerçekten bi etkisi oluyor mu sizde de?




 

Hayır algıda seçicilik yapıyorsun. Olan bundan ibaret

marsargo

kocacım sen misin???

benim bey de öyle, ne zaman surat düşse bil ki dolunay var. sanırsın öyle fecaat şeylerin hepsi aynı anda oldu ki, öldük bittik mahvolduk.

halanne

Bir de yengeç burcu ol tam olsun...

kisa

etkisi var

meldaras

Valla bende de öyle, yüzüm düşüyor her şey karanlık. Sonra fark ediyorum ki dolunay var. Bilmiyorum belki herkesi aynı oranda etkilemiyordur.

msb

@kısa, yükselenim yengeç, burcum oğlak.

msb

dolunay olduğuna emin miyiz? şimdi baktım tam dolunay yılda 12 kez görülüyormuş. eğer yılda 12 kez depresif ve kötü hissediyorsanız muayyen gününüze filan denk geliyor olabilir :)

yok gördüğünüz tam dolunay değil de ucu azıcık kapalı filan ama dolunaya benziyorsa bu zaten yılın nerdeyse 3/8'inde böyle.

aziz dostum jack

Yok tam dolunay, böyle tabak gibi bembeyaz :)

Erkeğim bu arada :)

msb

ahahaha benim bey de yengeç, yükseleni terazi galiba. işin tuhafı ben de yengecim ama yükselenim akrep. hiiiç etkilenmem dolunaydan hilalden falan. demek ki yükselenle alakalıymış :/ (inanmıyorum ya neyse)

halanne

Burada dolunay gipgirmizi. Gorunce musmutlu oldum. Bende dinginlik var. O his size mahsus. :)

dont eat me

olmuyor çünkü dolunay falan umurumda değil. "aa dolunay geldi merkür gitti bıdı bıdı" diyenlere "hee öyle miymiş?" diyorum. canımı daha somut şeyler sıkıyor. canım sıkıldığında genellikle sebebini biliyor oluyorum. ya da canımı sıkan ama kontrol edemediğim somut şeyleri çük kadarcık merkür'e veya ay'a yormuyorum.

i ve been mistreated

Kadinsan pms donemin denk geliyo olabilir mi tesadufen? Bu adetler ay takvimine gore oluyomus ya, ya da ben mi yanlis biliyom?

beriberi

Benide feci etkiliyor hatta dolunay zamanı keske kimseyle konusmasam diyorum .

brnbrs

Tonlarca suyu etkiliyor ama insanlari degil, zaten dolunay psm iliskisi de yok. Insanin sadece kendisi var, cevre yok doğa yok, diger gezegenler yok. Insan ve yine insan var.
Lütfen doğa, evren, insan iliskilerini gozardi etmeyin.

rn

@rn ne alakası var yahu, sözelci misiniz kuzum?

gelgit dediğiniz gayet somut bilimsel bir şey, bu mantıkla herhangi bir yerde yaşanan bir doğa kanunun dünyaya etkisinin görüldüğü bir olayın da (deprem gibi) sizin üzerinizde bir etkisi olması gerekiyor mesela.

aziz dostum jack

@rn kuzum sokakta yanınızdan geçen amcanın newton bazında sizin üzerinizde aydan ve merkürden daha çok etkisi var. Yaşam koçları yerine gerçek fizik okumanızı tavsiye ederim.

necron
1

mobil görünümden çık