güneyine filan gidilir mi, oralarda fena olmayan yerler var diye duymuştum. bakıcam ama giden varsa oradan aramaya başlayabilirim belki. ayrıca tiran'dan budva tarafına gitmek zahmetli mi olur ki? podgorica'ya bilet aşırı pahalı, pegasus oraya niye uçmuyor acaba.




 

en son işyerinde bir arkadaşım gidip geldi. birçok balkan ülkesi dolaşmış aynı gezide ve arnavutluk için kurduğu cümleyi aynen aktarıyorum: düşmanım gitsin.

blogger falan bu arada, baya okuyup araştırıp geziyor.

tiran - budva en rahat araba kiralayarak, yoksa zor oluyormuş. (yine bi arkadaş)

dream game for may

ulaşım amacıyla uğrayacaksanız bilemem ama arnavutluk gitmeden ölünmesi gereken yerler arasında bence. orda konaklamakla vakit harcamaya gerek yok.

zgrydn

Ben Tiran’a inip kalmadan arabayla Güney’e dhermi kasabasına gittim. Denizi ve doğası mükemmel. Yemekler müthiş ve ucuz. İtalya’da yediğimden daha iyi pizza ve pasta yedim orada. Herhangi bir sıkıntı yok. Gece birkaç mekanda müzik ve eğlence de bulabilirsiniz ama tabi bir Köstence, Varna gibi çılgınlık beklemeyin.

Etrafta birkaç koya da günlük arabayla ziyaret yaptım. Dönüşte içerideki Gjirokaster isimli şehirde bir gece geçirdim. Orası da atmosferi hoş, tarihi bir yer. Görülmeye değer.

Blogger arkadaş ne bekliyordu da bulamadı çok merak ettim. Ama bence çok geç kalmadan bakir hali görülmesi gereken bir yer.

catch the arrow

yaz tatili icin bence fantastik bi yer. sarande ornegin, harika bi tatil merkezi. sudan ucuz ayrica.

reshad the lionheart
1

mobil görünümden çık