gece saat üçte anca bu oluyor.

varsayalım sosyal medya hesaplarınıza kimseyi kendiniz eklemiyorsunuz. sonra yakın sayılacak, dışarıda görüştüğünüz bir arkadaşınız messenger'dan mesaj atıyor size, ama arkadaş olarak eklemiyor. siz de eklemiyorsunuz. hatta bir süre böyle devam ediyor. bu kişiyi sonradan ekler miydiniz? arkadaş olarak eklemeden mesajlaşma ritüeline devam eder miydiniz?

itiraf: fotoğraflar istendi messenger'dan (whatsapp kullanmıyor). arkadaş eklemeden de mesaj atabileceğim nedense o an aklıma gelmedi. arkadaşlık isteğinde bulundum. bunu da bu saatte düşünür oldum. maruzatım budur.

 

Ööyyle devam ederdim.

somethinginthewayshemoves

eklemem fb'den. whatsapp'ten yazarsa oradan devam ederim. amaç mesajlaşmak sonuçta.

bisorumvargaliba

Yakın sayılacak bir arkadaş diyorsun. En başta yollamış olurdum arkadaşlık teklifini. Bu kadar strateji kasmaya gerek yok bence. Tabii, biraz da vermek istediğin mesajla alakalı. Eklemezsen konuşuyoruz ama arkadaş değiliz mesajı vermiş oluyorsun, mesafe koymuş oluyorsun.

hitokiri kenshin

ek cevap: karşı cins herhalde. whatsapp kullanmıyorsa sıkıntılı bir dönem bence. siz eklediyseniz tipik bir "geri kaçmaya" hazır olun diye düşünüyorum. allah kolaylık versin. friendzone'a dikkat edelim.

bisorumvargaliba

@hitokiri, dediğim gibi zaten kimseyi eklemiyorum. mesaj atıp eklemeyen de bu arkadaştı. ama haklısın, pek üzerinde durulacak bir şey değil. en azından olmaması lazım.

@birsoru, yok yok. friendzone'luk bir durum değil. hemcins. zaten bu "fotoğrafları yollasana" muhabbeti de çay içerken oldu hehe. dediğiniz durumu şu şartlarda yaşasaydım iyice kafayı takardım herhalde.

sanat guresi
1

mobil görünümden çık