Artık bu durumdan sıkıldım ve hayatımdan kadınları çıkararak kendimi %100 işime/hobilerime ve gelişimime adamak istiyorum. Böyle bir şey yapabilmek için bilinçli şekilde libido öldürücü şeyler kullansam işe yarar mı? En azından bir sene bu şekilde bir deneme yapıp hayatımdaki gelişmeleri görmek istiyorum. Ama tabii kullandığım maddeyi bırakınca eski halime de dönmek istiyorum :)
Bu fikir için ne düşünüyorsunuz? Bu arada evlenmek, düzenli ilişki kurmak, çoluğa çocuğa karışmak planlarımın arasında yok.

abi sen 7/24 mü sevişiyorsun ikisini beraber de yürütebilirsin sanki


@guitarissimo sevmek bir ömür sürer sevişmek bir dakika :)
ben tamamen ilgimi kaybetmek istiyorum, sevişmeye giden süreçte sürekli mesajlaşmalar, buluşmalar beraber takılmacalar vs oluyor. komple ilgim gitsin istiyorum yani


Yalniz sapin libido oldurmesi mit diye biliyorum, yok oyle bise yani. Oyle kolay kolay libidoyu azaltan bir madde yok bildigim kadariyla, gercekten ise yarayanlar da testesteronu azaltarak yapiyor bu isi, mesela kimyasal hadimda kullanilanlar. O yuzden oyle kolay degil libidoyu azaltmak.


@haldamir aradığım tarzda cevaplardan biri. güvenli bir yol arıyorum doğal olarak


hachet vs genitals isimli tutorial videosunu öneriyorum.
