epeydir türkiye sınırları içinde tatil yapmadığım için booking kullanmaya devam ediyordum ama şimdi türkiye'deki işletmeler için buradan rezervasyon yapamıyoruz sanırım di mi? böyleyse yer ayarlarken nereyi kullanıyorsunuz, hangisi daha revaçta?

bonus olarak eylülün ilk haftası gibi sakin, suyu havası soğumaya başlamış olmayan, her şey dahil oteller dışında muhit/mekan önerebilirsiniz.


 

adrasan çıralı eylül'de 10 numara olur. bungalow oda normal oda seçenekleri vs. eylülün 2. haftası okullara açıldıktan sonra fiyatlar da düşmeye başlar kalabalık da dağılmaya başlar.

ben google maps'ten lokasyonu buluyorum yorumlara ve deneyimleri okuyorum. sonra internet sitesi ya da telefondan direkt iletişime geçiyorum.

ama siz daha zahmetsiz olsun derseniz trivago, etstur vs bir sürü site var. tatilsepeti falan.

ama yine de gidilecek yer + pansiyon şeklinde arama yaparsanız sonuç elde edersiniz. ben aracısız olsun diye bu şekilde görüyorum işimi.

airbnb'den de bakılabilir.

jugador

booking com sadece Türkiyedekilere yasakli. Sen yurtdisindan rezervasyonunu yapip gidebilirsin. Sakin TR sitelerinden rezervasyon yapma. Sacma gelicek ama Yurtdisi siteleri TR sitelerine göre cok daha ucuza geliyor. Sanirim Turist cekmek icin yurtdisi sitelerine tesvik uyguluyorlar.

VIPCH

vpn ile booking üzerinden rez yapabilirsin. ben öyle yapıyorum. online yorumlar çok önemli. günümüzde sanal ortam çok büyük oranda doğru bilgi veriyor. aşırı abartılmış güzel fotolar vs ve düşük fiyatı aynı anda bulduysan uzak dur çünkü ucuz etin yahnisinin ne olduğunu sen de biliyorsun. ama ekonomik olsun sadece tatil olsun yeter diyorsan sıkıntı yok.

everythingok

VPN ile rezervasyon yapılabiliyor, ben öyle kullanıyorum.

roket adam
1

mobil görünümden çık