[q]
(5) 

booking.com fazla ödeme

ihb #1373069
merhaba, booking.com'dan yunanistan için bir rezervasyon yaptım ve konaklamamızı gerçekleştirdik. konaklamada her şey çok güzeldi. ancak rezervasyon sırasında belirtilen ücretten daha fazla bir ücret yansımış kredi kartıma. bununla ilgili site üzerinden iki kez itirazda bulundum fakat herhangi bir geri dönüş sağlanmadı. türkiye için herhangi bir telefon numarası da bulamıyorum. bu konuda ne yapabilirim. yardımcı olabilir misiniz?




 

ekşide bu noyu vermişler. fiyatlandırması nedir bilmiyorum.

+44 20 3320 2641

hononu

Bankanın provizyondan çıktığında yüksek kurdan hesap edip çekmiş ona ihtimali var mı? İş Bankası çok yapar.

baal

rezervasyonlarin altinda ek bir yazi olur. Su kadar turist vergisi yada hizmet bedeli hotel de ödenecektir, buna dikkat ettiniz mi?

genelde toplam fiyatta gözükmüyor bunlar.

VIPCH

tl olarak mı fazla yoksa euro bazında da fazla tutar mı? eğer tl olarak fazla olduysa bankadan kaynaklı olabilir. haftasonu çekim yaptıysanız, piyasaların kapalı olduğu zamanlardaki geniş makas aralığı ile işlem yapabiliyor bankalar.

akatreil

yazdıklarınıza dikkat edeceğim beni şaşırtan booking'in herhangi bir geri dönüş sağlamaması. belki banka ile görüşür düzeltebilirim. teşekkürler

ihb
1

mobil görünümden çık