Banyoda küveti söktük taşınmadan önce. Yer ve duvar olmak üzere toplam 2.5metrekarelik alana bir usta bulup seramik dosettik. İş bitti usta bir üst sıradaki fayanslar için "bu seramikler düşebilir çünkü fayans fayans üstüne döşenmiş dedi. Hepsini kırmak lazım" dedi. Eee neden başında demedin dedik "iş bitiminde anladım" dedi.
Şimdi biz bu banyoyu baştan başka bir ustaya yaptıralım mı? Birşey olur mu? Başka biri de bişey olmaz diyor.
Not: küvet çıkarımı sırasında fayanslar düşmedi civarına balyozla ve canavar diye tabir edilen makineyle girilmesine rağmen.


 

Düşerse yaptırırsınız. Daha önemli olan, küvetin olduğu bölümde döşeme ve duvara su yalıtımı yaptı mı? Döşemeye yaptığı seramiklerin eğimini banyoda bulunan gidere doğru düzgün bir şekilde verdi mi? Seramiklerin derzlerini düzgün bir derz dolgusu ile doğru bir şekilde yaptı mı? Eğer küvetin olduğu yerde su göllenir ve de seramiklerin altına sızmaya başlarsa zaten hepsini kırdırmanız gerekecektir.

malheiros

Duserse yaptirirsiniz. Belki fayansi cekicle centikleyip dosemislerdir, o zaman kolay kolay dusmez. Hic bosa is acmayin kendinize

oscar

fayansın üzerine fayans yapıştırılabilir. ama usta milleti ekistra oara için illa kırmak istiyorlar. weberin ürünlerine bakın

gameofannen
1

mobil görünümden çık