
sen ülkede yokken biz çok zenginleştik, biz avrupaya gitmeden fiyatlarını ayağımıza getirttik. ülkede olmayıp da bu zenginlikten payını alamadığın için çok üzülüyorum sana inan ki


gittiğiniz yere göre değişir bence. mesela kadıköy'deki kadı lokantası'nda iki pilav + iki nohut ya da kuru fasulye 15 tl. bir içecek ve bir de tatlı eklerseniz buna 23 tl yapıyor.


normal degil kazıklamıslar sizi.


her şey gibi yemek de pahalandı ve dışarıda yemek yemek gerçekten lüks haline geldi artık. Bu durumu inkar etmiyorum yanlış anlaşılmasın ama sizin başınıza gelen durum biraz da gittiğiniz mekanın kazıklaması sanırım. Pilav+sulu yemek+içecek 30 lira, şu dönemde bile fazla şişirme olmuş.


2001'den beri tr'ye uğramadın sanırım


kadı lokantası gibi çöp yerler haricinde ortalama yerler hep öyle oldu. 2 kişi için en rutin bi parça şeyler 50 den başlıyor artık. cehennemimize hoş geldin.
