ben devasa bi adam olarak xxl kiyafet veya 46 numarali ayakkabilarin "large" olanlar veya 40 numaraya oranla daha pahali olduguna defalarca sahit oldum. ama az once lafi gectiginde arkadaslar inanamadi boyle bi durum olduguna.

destek atabilecek var mi bana bu konuda?


 

evet normal zamanda, indirim sezonu olmadığında doğru. ancak indirime girdiğinde 40 ve 41 numara ayakkabı kalmıyor sadece 46 numara ayakkabı ve xxl gibi boylar kaldığında indirimde bir şey bulamıyorsunuz. bence iki tarafta haklı

hoot

öle bişe yok

vladimirdökümov

Büyük beden mağazaları bile var. Haklısınız. Bunlara gelen talep sadece S bedene gelen talepten çok daha az olduğu için fiyatları daha yüksek.

black holes in the sky

yaygın olan daha çok üretilip tüketiliyor. iki ihtimal de mümkün, daha ucuza da bulunabilir benzeri ürünler, devamı kalmamıştır, ve saire... hiç indirime girmeyebilirler de...

e haliyle

ikisinin de kullanıcısı olarak öyle bir durum yok diyorum.

47-48 özel ayakkabı yaptırdığım dönemlerde ise hep pahalı olmuştur ama anahtar kelime özel zaten. adamlar bana özel yapıyordu.

deichmann vs geldi de kurtulduk en azından 46 ya kadar sorun yok.

ozdek

Yok oyle bir sey yahu. Arkadasin dedigi gibi ozel uretim falan olursa anca.
Magaza bir tisortun S bedeni de XXXL bedeni de aynidir.

stavro

Büyük beden mağazaları her zaman daha pahalıdır.

Aynı mağaza içinde farklı bedenlerin farklı fiyat olduğunu hiç duymadım

ihanet kac kisilik

eger kurumsal bir markaysa olmuyor. ama markalarin dukkanlarinda istediginiz bedenleri bulamiyorsunuz. yani ayni modelin xxl veya 46-47 si varsa problem olmuyor. ama ben ayakkabilarda 45 i bile zar zor goruyorum niyeyse. 46 var mi dediginizde de daha kotu modelleri daha pahali soyluyor sadece bunlarin var diyerek.

yurtdisinda ozellikle asya'da da durum ayni gibi. fakat internetten ucuz kiyafetler almak istediginizde buyuk bedenlere ufak bir fark uyguluyorlar.

tanaka

"Aynı mağaza içinde farklı bedenlerin farklı fiyat olduğunu hiç duymadım." +1

himmet dayi
1

mobil görünümden çık