evet ya da hayır yazar misiniz sebebi ile




 

Araftayım - Maaşı iyi ama gereksiz bir mesai ve bitmeyen bir kaos var

1 ay önce alınan mal bi kararla gerizekalınjn biriyle çalışmak zorunda bırakıldık
başka gerizekalılara da malesef arz etmek durumundayız
en çok o koyuyor

same idiot

çok mutluyum. mutlu olmamın sebebi yorucu olmaması değil, bilakis oldukça yorucu ve iyi bir şekilde yapması zor bir meslek totalde. ancak sürekli öğrenmeye açık olmamı gerektiren bir işim var ve bu beni ateşliyor tabiri caizse. ha karşılığında 1 2 bin fazla kazanmam gerekiyor bence, ama onu da şimdilik kurcalamıyorum, piyasa genelinden ötürü.

brena

hayır. para.

Hakan1980

Hayir. Para.

cossecant

Hayır. Şirketteki insan profilinden memnun değilim. Benim departmandakilerin çoğu ezik. Muhabbetleri çöp. Kötü bile olsa biraz daha alfa karakterli kişilerle çalışmayı tercih ederdim.

juninho77

Aşırı mutluyum. Saatler rahat, iş havalı, yöneticiler 10 numara. Standartların üstünde kazanıyorum. Kendi işimde 3 katını alacağımı bilsem yine de ayrılmam sanırım.

valentinov

Mutluyum. Ama normalde benim yerimde olsa cok daha fazla mutlu olacak insanlar da var. Fazla takintili oldugum icin mutlulugum azaliyor sanirim. Maasi iyi, kurumsala gore serbestligi iyi, kosullari iyi. Hafif mutsuzluk sebebi, is arkadaslari yer yer kotu, yaptigim isten tatmin olmuyorum, yoneticiyle bazi sorunlarim var.

yuzır

evet. kafam rahat, huzurluyum, olabilecek en iyi müdürle çalışıyorum, ekibimi seviyorum, şirketin insani yönü çok iyi..

pati

Hayr, para

gazozailacatmauzmani

Hayır, para.

patos64

Valla mutluyum.
Şirketim iyi, amirler ve patronlar iyi. Devamlı sahadayim, bi yere bağlı değilim. Saatlerimi kendim belirliyorum. Maaş çok iyi değil ama ortalamanın üzerinde. Ne kadar çok satarsam o kadar kazanıyorum.

etna

asla mutlu degilim cunku sektor bana gore degil+ayrilmaya cesaret edemedigim bir kurum+homeoffice sansi yok ise gitmeyi sevmiyorum. isin kendisi gyzel ama sartlari agir
bunun disinda tek bir alternatifim var elimde. ona da henuz yukselemedim

ala09
1

mobil görünümden çık