Malum kurban bayrami yaklasiyor. Kurban bagisindan ihtiyac sahiplerinin yararlanabilmesi adina kizilay ne kadar guvenlidir diye merak ediyorum acikcasi.




 

bence hiç güvenilir değil, şu haberi bırakayım buraya. bundan dolayı kızılay'a kan bağışını bile bıraktım.

eksisozluk.com

shadowfollower

Kızılay'da yüksek meblalı usulsüzlükler haber olmuştu, benim güvenim şahsen yok kendilerine. En basitinden google'a, "Kizilay'da usulsüzlük" yazıp aratırsan tonla haber görürsün.

karacigerim vur kadehlere

yönetim kurulunun çoğu binali nin akrabası ya da bi seyi. ona göre.

mehmed resad

Basindaki adam alenen parti probogandasi yapan bir adam.
Ne kadar güvenilir sorusuna yeterli bir cevaptir bu.

stavro

Kızılay'a bağışı ben de bıraktım. LÖSEV diyorum.

ne zaman emekli olacagim

ailemden biri burada ust duzey gorevdeydi. o zamanlar bu sekilde guclu grupta da degildi. bagislari kendi ceplerine aktaran ust duzey baska gorevlilerden sonra birakmisti. ben hicbir kurumu guvenilir bulmuyorum. bagis yapiliyor, oyle ustaca cebe aktariliyor ve sorumlulari uste cikiyor ki, bagis yapan insanlara aciyorsun.

xvyz

ben artık kızılaya kan dahi vermiyorum. düzenli kan veren insanım, vakti geldiğinde sözlükte sosyal medyada falan bir ihtiyaç sahibi görüyorum, gidip onun adına veriyorum. durduk yere kızılaya kan bağışlamıyorum.

ayrıca bu ülkede bürokrasi ile ilişkili olup da %100 güvenilir herhangi bir kurum olduğunu düşünmüyorum. lösev tegev vs tarzı kurumlara dahi salt bir güven duymuyorum.

reanarchy

Darüşşafaka'ya yapın derim. kızılay da parsellendi, bölüşüldü. Veya Mehmetçik vakfına yapın.

bidakikanizialicam

Lösev+Darüşşafaka yı tercih ediyoruz.

somethinginthewayshemoves

Çalışanıyla epey sohbet etmiştik. Sohbet sonunda Kızılay hakkında çıkan haberleri söyledim ne diyorsunuz diye, bu kadar sohbet sonrası size yalan söylemem doğru duyduklarınız demişti. Ben de artık Kızılay’a kan vermekten vazgeçtim ilanları takip edeceğim

cudananin laneti
1

mobil görünümden çık