Bundan sonrası için kafam karışık açıkcası. Temkinli ilerliyorum. Ama bi yandan da iletişim çağında daha kolay iletişim sağlanmalı.
Lütfen yapıcı fikir verecekler yazarsa sevinirim, boşver kız mınyok gbi şeyler direk geçebilir :)

anlamadim, eski kiz arkadasla aile birlesimi mi yapacaksiniz?


ayrılık sebebinizi ve o günleri düşünün önce. eğer hayati konular değilse, aşılabileceğini düşünüyorsanız ve en önemlisi tabi hala seviyorsanız ileri doğru adım atabilirsiniz. karşı taraf bunu yapmış bence zaten. daha ileri adım atmayacak olsa veya istemese daha net keserdi iletişimi.


bunu önceden sormamış mıydın?


exten next, eski kaşardan tost olmaz demiş atalarımız


Yapıcı fikirler yazsın demişsin ama yazmadan edemedim.
İlla arada bir şey olması mı gerekiyor? Sen askerdeyken o -tanıdığı için- anneni aramış, mail atmış, konuşmuş. Sen de onun annesi hasta olunca mesaj atmışsın, insan gibi "geçmiş olsun" demişsin.
Kafanı karıştıracak kısım neresi onu anlamıyorum? İnsan arkadaşının annesine "geçmiş olsun" demez mi? Askere giden arkadaşının annesine "sağ salim döner inşallah" demez mi?
İlla sevgili mi olmak gerekiyor bunları yapmak için?


hocam senin ex, sana yeniden yürümek için anneni kullanıyor. Eğer bir şeyler yaşamak istiyorsan yürü, istemiyorsan da açık açık konuş. De ki "siz görüşün, ben de annenle görüşeyim ama benden sana ne köy olur ne kasaba"
taktik maktik yok, bambambam


@czn
ya ilgincli olsun dedim.
yürü o zaman sende adini koymadan. ne olacak anlasamazsaniz "ya bak aysecigim aramizda kalsin ama ben galiba merveden hoslaniyom yaa" dersin :)


bir kere sanırım sözlükte okumuştum "eski sevgiliyle yeniden bir araya gelmek okuduğunuz bir kitabı yeniden okumak gibidir. 2.okuyuşta farklı tatlar alırsınız ama kitabın sonu yine aynıdır."
böyle işte.


kanka bundan sonrası sadece fakbadilik olur başka bi şey olmaz. arada takılırsın, yoklukta kalmamış olursun, onun için de değişiklik olur. ama kırmızı çizgini çez tabi aile maile olmasın ikinizin arasında..


Valla tam ne oluruz bilmiyorum ama iki tarafında bağlantıyı koparmak istemediği açık. Telefon muhabbetine geçip, tepkiye bakacağım
