[q]
(9) 

Bodrum tatili

EasyTiger #1366126
Sevgili duyurucular,

Bodrum merkezde bir pansiyonda kalmayi dusunuyorum. Yalniz aklimdaki soru su ki orada denize girebilecegimiz uygun bir yer var mi? Oralara uzun zamandir gitmedigim icin soruyorum. Tesekkurler.


 

Bodrum merkezde denize girilecek yer yok.

etna

Yıkılan, yerine çimenlik alan yapılan Halikarnas'ı geçince halk plajı mevcut. Onun dışında komple restoran ve kafelere ait plajlar merkez bölgesinde. Ama denizi en güzel yerin merkez olmadığı kesin :) En yakın İçmeler'de bakanlığın açtığı plaj mevcut. Oldukça güzel diyorlar ama henüz gitme fırsatım olmadı. Ama küçük yer burası bir minibüs istediğiniz yere en fazla yarım saat, kırk dakikada gidersiniz.

Deathcomenearme

@Deathcomenearme o halde halikarnasin ordaki halk plajindan girebilirim

EasyTiger

Biz 2 hafta önce Akyarlar'da girdik denize. Merkezde bir otelde kalıp araba kiralayarak plaja gidip geldik çünkü Bodrumlu arkadaşlarımızın hepsi birbirlerinden bağımsız olarak Akyarlar'ı önerdi. Gerçekten de Türkiye'ye yüzdüğüm en iyi yerdi galiba.

ms brownstone

Merkeze en yakın en iyi deniz bardakçı koyudur. merkezdeki mavi dolmuşlarla bin, 7-8dk sonra ordasın. ücretsiz girilen yeride var, koyun sonunda.

zbrs

Bodrum da merkezde yürüyerek gidilebilecek ve güzel denizi olan 2 yer:
- kumbahçe halk plajı
- çarşı içinde mahfel diye belediyenin cafe si önü

Bodrum da halk plajlarında şemsiye var ama şezlonglar kaldırıldı. Özel tesislere de bakabilirsiniz şezlong isterseniz.

lambada

bodruma denize girmek için gidilmez bence. ortamın keyfini çıkarmak daha mantıklı. günlük başka yerlere kaçabilirsiniz ama.

cavalo nero

İçmeler'e gelmeden yelken kulübünün plajı da var. Yürüyerek 20 dk. civarı sürer.

Piukh

deniz olarak bodrum merkeze en yakın gümbet var. oranın denizi de hem kötü, hem de beach club denilen zavallı yerlerde tatiliniz zehir olur. deniz olarak akyarlar güzel ama soğuk.

uskunalar ileri
1

mobil görünümden çık