british cinsi 4 aylık kedimin mamasını bakımını eksik etmiyorum. ancak bazen bana küsüp arkasını dönüyor hatta bunu bazen ödül olarak kullandığım mama vs. yiyecekten sonra yapıyor. kedi bir teşekkür eder, yalar diyorsun bu tafra yapıp kafasını çeviriyor. bu durumda oldukça sinirleniyorum. ne yapmalıyım sevgili kedi dostları?




 

Döv. Sen nasıl bana arkanı dönersin lan de.

Takılın işte babacım neye kızıyosun bu kadar. İki tane dandik yemek verdin diye köpek gibi kıçında mı dolanacak. Millette ne sahipler var. Açtırma ağzını kedinin

(s)AINT

kediler prenses gibi hissederler ve çevresine o şekilde bakarlar. senin istediğin sana biraz sırnaşsın, oyun istesin vs. ise ihtiyacın olan şey minik bi golden.

johnnie w lker

resim değil de tafra yapınca sana video göndereyim.

yeahbutso

ng nin yaptığı bir belgesel serisi vardı adı aklıma gelmedi. bir süre acıkmadan yemek ya da ödül verme, sırnaşma ya da oyun skill ağacına gerekli puanı koyacaktır british asilzadesi kediniz :D

kaledekiyalnizlik

senin yine iyiymiş. benim kedi sürekli beni dövüyor.

bisorumvargaliba

Ayni bizimki. Bizde de shorthair bir scottish var. Kicini donuyor, kendini sevdirmiyor. Afra tafra seklinde dolaniyor ortalarda:) Bence cinsten kaynakli. Bir sokak kedisi yilisikligi beklememek lazim.

balpolen
1

mobil görünümden çık