araba ile hareket halindeyken öndeki araç bir an da durdu. arada mesafe olmasına rağmen ve kornaya basmama rağmen ısrarla geri gelip arabama vurdu. tam düğün günü olduğu için bir şey yapmadan telefonunu aldım ve zararı karşılayacağını söyledi.

daha sonrasında aradığımda telefonlara bakmamaya başladı. plakasını aldım. yapabileceğim bir şey var mı bu durumda? trafik polisine bildirsem neden ilk gün haber vermedin tarzı bir şey söyler mi? aradan 1 hafta geçti.


 

Geçmiş olsun. Yapacak bir şey yok. O an tutanak tutup öyle göndermeliydiniz. Kamera kaydı vs. bulabilirseniz belki işe yarayabilir.

ekrem abiniz

Durumu izah ederek ya da bir sebep sunarak, öndeki aracın geri geri gelerek sizin aracınıza vurduğunu belirtip karakol polisine tutanak tutturun.
Olay yerini gören, iş yeri kameraları varsa görüntüleri rica edip, tutanak ile birlikte mevcut kasko firmanıza durumu bildirin.

Kaskonuz yoksa sigorta poliçenizi kesen ya da tanıdığınız sigortacıdan destek alın. Plaka ile sorgulatıp alabildiği bilgileri sizinle paylaşabilir.
Karşı tarafın sigortasından zararınızı talep edip, ayrıca elinizdeki deliller ile savcılığa şikayet edebilirsiniz.

:Daha önce buna benzer bir durum yaşamadım.

lemon cake
1

mobil görünümden çık