Arkadaşlar bu dolar kuru bir haftadır sabit. Düşecek mı acaba önümüzdeki günlerde, G20 Fed vs. Hiç yükselecek gibi değil.




 

En son böyle oldupunda fırlamıştı. F35 s400 kavgası doğalgaz arama kavgası var. trumpın tek tweetine bakıyor tüm olay. Sakin de geçebilir ama ben hiç sanmıyorum.

bahoho

Uçmama şansı yok

lcha

Tahmin nedir peki 1-2haftaya ne olur?

4seneayniyerdeduramam

Acikcasi bu seviyelerde neden cakili kaldigini bilmiyorum dolarin (kamu bankalari hala reisin emriyle yabanci piyasalarda kosturuyor olabilir) ama ekonomik verilerin hicbiri iyi gelmiyor, daha yeni kredi notumuz bir tik daha dustu en basitinden.

S400 konusunda da soyle ki, tayip hangi konuda kafa tuttuysa istisnasiz tukurdugunu yaladi, kafa tuttuysa bil ki geri adim atacak. Piyasalar da salak degildir.
Ama kuru tutan suni mudahalelerin sonunnun gelecegini dusunuyorum en nihayetinde. O zaman artisi goruruz. Ben de merakla bekliyorum senin gibi.

stavro

dolarin develue edilmesi konusuluyor ki bu da kuru iyice dusurur.

tam bir kumar. burdan giresim var ama inceden de tirsiyorum.

brkylmz

doların kısa vadeli trendi düşüş, göstergeler bunu söylüyor yükseleceği zamana ise biraz var. bazılarında 5.15 beklentisi falan oluşmuş bana inandırıcı gelmiyor ama 200 günlük hareketli ortalamayı takip et altında sat orası ciddi destek çünkü

edit: al grafik www.tradingview.com

tabii lan manyak mısın

Şimdi de akçe meselesi çıktı hazineye gidecekmiş

4seneayniyerdeduramam
1

mobil görünümden çık