yıl olmuş 2019. bunu yapan var mı? gece yatarken olur, tatile giderken olur, işe giderken kapatmak olur vs.




 

Telefonun netini kapatmayi kastediyorsan onu ben de yapıyorum. Telin hucresel verisini ve wifisini kapatiyorum. Ancak sabit internet modemi olan Wifiyi denemedim.
Edit: Şimdi düşündüm de eve ilk internet bağlattigimiz yillarda yapmis olabiliriz:/

Amaranta ursula

ben evden 2 - 3 günlüğüne ayrılacak olsam bile buzdolabı hariç tüm sigortaları kapatırım, suyu da kapatırım.

uzun süreli gideceksem buzdolabını da boşaltıp kapatırım. ama öyle evden çıkarken gece yatarken internet kapatmam.

Fodera

mobil veri olur, sabit internet için modem olur...

sutlu nescafe

ama sorduğun gece rahatsız edilmemek için telefonun wifisini, hücresel internetini kapatmaksa onu da yapıyorum.

Fodera

tatile gittiğimde evden bir hafta falan uzaksam modemi kapatıyorum

all girls dream

365gun 24 saat telefonun da evdeki modemin de interneti aciktir bende.
Geceleri interneti kapatacak kadar ayrintili yasayacak uzun omrum yok.

stavro

normalde kapatmıyoruz ama tatile giderken evde prize takılı fiş bırakmıyorum buzdolabı haricinde.

debian

Evet modemi fisten cekiyorum. Uyurken neden extra elektromagnetik vs. alanina magruz kalayim? Arti aksam geliyorum, 4 saat kullanacagim alet neden 24 saat fiste kalsin? Ucuncusu televizyon kapali ama fiste iken gunduz televizyonumuz yandi eve itfaiye falan geldi, cok anne dusuncesi ama prizde birakmak mantikli degil, 2 ay kurum temizledik evden ceken bilir.

apucukuaa

Hücresel - WiFi hepsini kapatırım, hatta telefonu sessize alıp titreşimi de kapatırım. Uyku kadar zevkli bir şey yok.

Uncle Sam

Benim hücresel veri dahil 7/24 açık. WiFi bağlıyken bile kapatmıyorum telefonun internetini. Modemi falan da kapatmam hiç.

aquarium

2019 yılı ile alakasını kuramadım ancak ben de uyurken, önemli toplantıya girerken kapatırım. Bildirim gelmesin, dikkatim dağılmasın diye.net açık oldu mu muhakkak ele alıyorum çünkü.uyurken kapatmamın diğer nedeni de telefonumun durduğu yerde şarjını yemesi.

damla sakızlı dondurma

Telefonun internetini kapatıyorum gecenin köründe x uygulamadan saçma sapan sesli bildirim gelip de uykumu kaçırmasın diye.

Onun dışında modem açık duruyor. Başka odada zaten, aynı odada olsa kapatabilirdim onu da.

chicha

Hayır.

roket adam

Ben komple telefonu kapatıyorum.

şubatsonrası

her gece modem fişi çekerim. telin de hücresel kapatırım

faik abi

hücresel veri, wi-fi 7/24/365 açık. sadece online olmak istemediğim zaman tel bağlantılarını kapatıyorum.

everythingok
1

mobil görünümden çık