[q]
(6) 

Meyhane...

primetime #1363590
Evet dostlar, Ankarada gidilebilecek, fiyatları uygun, ortamı güzel, mezeleri ve etleri güzel.. Velhasıl gidilebilecek aşırı pahalı olmayan bir meyhane önerileriniz beni çok mutlu eder. Sevgiler, saygılar.. Teşekkürler..




 

rıfkı

vladimirdökümov

afitap ama yer bulması zormuş

omonia

Afitap son zamanlardaki favorim ama çok popüler oldu, çok kalabalıklaştı, yer bulmak zor hakkaten. Ama giderseniz arkada bir bahçesi var, oradan yer ayırtın.

En son İncir diye bir yer açılmış oraya gittik, bahçesi çok sevimli, Bülten sokakta. Etlerini denemedik ama mezeleri güzel. Orayı deneyebilirsiniz.

Camgöz ve Trilye pahalı, gerçi bence tüm meyhaneler pahalı ama bu ikisi daha da pahalı. Salaş ve Pancar var yine mezeleri güzel, ama mekanlar küçük. Maidan'da Karafaki var, orası da gruplar için güzel oluyor, mezeler de özel olmasa da lezzetli.

opucuk baligi

rıfkı gıygıdı imiş

sameidiot

Mujgan bestekar

kassiopeia

Salaş isimli meyhaneden çok memnun kalmıştık kız arkadaşımla. Ortamı düzgün. Saçma sapan tipler gelip gerginlik çıkarmıyor. Müziğin sesi normal düzeyde. Muhabbet edilebiliyor. İkram olarak verdikleri meyhane pilavı çok güzel. Biz meze olarak et söylemedik ama söylediğimiz mezeler gayet iyiydi. Etleri de iyidir herhalde. Ayrıca, meyhaneden çok restoran formunda olsa da Dafne'yi önerebilirim. Benim Ankara'da en beğendiğim mekandı genel olarak. Fiyat konusunda da şöyle diyeyim, meyhane dediğinize göre belli bir miktarı gözden çıkartmışsınız zaten. O fiyatın çok üstüne çıkmaz ama şıklığına baktığınızda gayet üst düzey bir restoran havası var. Özellikle Hatay'ın Yedi Harikası isimli mezeleri çok güzeldi. Dediğim gibi bir meyhane değil ama içmek isteyebileceğiniz birçok rakı markası ve çok çeşitli rakı mezesi mevcut. Afiyet olsun şimdiden.

evandro roncatto
1

mobil görünümden çık