Merhaba,

Dun surada (git: 136140) duyurdugum eklentinin Firefox ve Opera icin olan versiyonlarini da hazirladim.

Eklenti o anda okumakta oldugunuz basligi Google Images'ta arayip ilk buldugu resmi sag frame'e ekliyor.

Firefox icin olani surada:
addons.mozilla.org

Opera icin olan userscript ise surada:
userscripts.org

Chrome icin dun verdigim adres gecerli:
chrome.google.com

Opera icin, bir klasor olusturup, resozluk.user.js dosyasini bu klasore kaydedin, ardindan, Araclar -> Secenekler -> Gelismis -> Icerik -> Javascript secenekleri penceresini acip, Kullanici Script Klasoru bolumunden biraz once olusturdugunuz klasoru gosterin ve Opera'yi yeniden baslatin.

Problem olursa iletebilirsiniz.

 

operada guzel calısıyor.

bryan fury

Şimdi Chrome için yükledim.Çalışıyor ve hoş olmuş.

Facebook için bir eklenti kurmuştum.İsmini bilmiyorum.Resmin üzerine gelindiğinde sağ ya da sol köşede büyük halini gösteriyordu.Bu bahsettiğim eklentinin tüm sitelerde işe yarayanı var mı?Yoksa yapılabilir mi?

vasıfsız eleman

vasıfsız eleman, bahsettiginiz eklentiyi ben de kullanmistim bir zamanlar. Tum siteler icin yapmak zor degil, ancak facebook'ta resimlerin buyuk halleri de oldugu icin buyuk resimleri kaliteli gorebiliyorduk.

Tum siteler icin yapmak zor degil, ancak tum sitelerde resimlerin buyuk halleri yok, dolayisiyla kalitesiz bir dijital zoom elde edersiniz.

lightblue

mükemmel!
eklenti sayfasından 5 verdim, yarın da 50 entryni şukuluycam.

unbeknown the black

firefox icin, "invalid hash" ya da "download esnasında hata oluşmuş olabilir" benzeri bir hata alıyorsanız, addon'u şu adresten tekrar indirmeyi deneyin:
addons.mozilla.org

lightblue
1

mobil görünümden çık