bu sene okul ikincisi olan yiğenime öyle çokta uçuk olmayan güzel bi tablet almak istiyorum (kendisi 5. sınıfa geçti) bu işlerden anlayan veya kulllanıp tavsiye edebilecek olan dostlardan yardım bekliyorum.




 

ayni hataya dusmus ve 6. sinifa giden yegenlerine ipad almis birisi olarak alma diyorum. evet butun cocuklarin karakteri farklidir ama ipad'i aldigimiz zamandan beri derslerinde geri dusmeye basladi. ne kadar tablet kullanimini kisitlamaya calissan da bir sekilde ona bagimli oluyorlar. bisiklet/scooter gibi daha aktif olabilecegi bir hediye bence daha iyi olur. liseye gecene kadar tablet verilmemesi gerektigini dusunuyorum, tabi yine sizin karariniz.

android tabletlerde cocuk hesabi olusturarak gunde kac saat tableti kullanabilecegini vs sinirlandirabilirsiniz. tabi simdiki cocuklar marka takintisi sebebiyle ipad'den baska birsey gormuyor. bu durumda ikinci el ipad2 mini rahat rahat is gorecektir.

crucio

çok doğru söylüyosun hocam ama hani bağımlılık yapan bi yapısı yok alır izler yada oynar sonra bırakır o yüzden gönül rahatlığıyla alıyorum tableti var samsung ama çok eski artık yetmiyor ona o yüzden bakıyorum, yiğenimde okuldaki herkeste var diye ipad istiyor hem maddi açıdan almam hemde param bile olsa yine almam elmalı ürünleri tamamı içi boş ve sadece gösteriş geliyor bana, tavsiyen içinde çok çok teşekkür ederim

gencfb

şunu öneririm, yeni çıktı www.samsung.com

givemesomesubstance
1

mobil görünümden çık